itjobb.se

loga

Testutvecklare till Sectra i Linköping

Företag We tech talents
Ort
Utgår

2019-12-07

Ansök nu

Testutvecklare till Sectra i Linköping

Om uppdraget

För Sectras räkning söker vi efter flera passionerade personer som har drivkraft till att hitta de detaljer som ingen förväntade sig liksom har engagemanget att verifiera frågor och dess problem så att de aldrig händer igen. Att jobba som testutvecklare på Sectra betyder att du kommer jobba tätt ihop med utvecklare i de agila utvecklingsteam. Du kommer att vara en nyckelaktör i ditt team med huvudfokus att garantera produktkvalitén utifrån en testaspekt i utvecklingen. I arbetet kommer du alltid ha slutanvändaren i åtanke med fokus på användarbarhet och tillgänglighet. Du älskar att skapa väsentliga testmiljöer för att snabbt kunna identifiera och felsöka de utmaningar du möter.

Arbetsuppgifter

I rollen som testutvecklare kommer du att ständigt få utmanas och tänka utanför boxen. Du kommer att ingå i ett agilt utvecklingsteam där du kommer att driva testning och automatisering. Vidare kommer du att skapa liksom genomföra automatiserade och manuella tester samt att ge feedback om resultaten. Du kommer att kontinuerligt underhålla de automatiserade testerna liksom förbättra Sectras kontinuerliga integrationsmiljöer. Du kommer ständigt att leta nya tillvägagångssätt och kommer ha inställningen om att alltid kunna förbättra det ni gör.

Vi söker dig som

För att passa in i rollen som Testutvecklare har du viljan och förmågan att lära, snarare än vad du har för tidigare erfarenheter. Som person har du en brinnande nyfikenhet som ständigt vill lära dig nya saker. I ditt arbete värdesätter du kvalité och vet med dig att noggrannhet är viktigt när du ska släppa högkvalitativa produkter och system. Du har ett tankesätt om att alltid vilja förbättra dig samt en kunskapstörst dels för att kunna dela med dig av din kompetens dels för att ständigt jaga nya kompetenser inom ditt team. Du trivs att arbeta i ett team men vill också driva och äga egna projekt något som en testutvecklare på Sectra ständigt gör.  

  • Vi ser att du har en akademisk utbildning inom IT & teknik, gärna en civilingenjörsutbildning.
  • Du talar svenska och engelska flytande
  • Du har ett stort intresse för IT och en nyfikenhet av testutveckling
  • Du har tidigare erfarenhet av programmeringsspråk t ex. Python, Java eller C ++.    

Om företaget

At Sectra we believe in contributing to a healthier society. We believe in increasing the effectiveness of healthcare to improve patient care. We do this by continuing to attract and keep the best people. The platform that enables you to operate and take decisions on your own is the Sectra culture. At the end of this our promise to our customers is to continue to deliver the most effective medical imaging IT solutions to improve patient care

Startdatum

Start omgående eller enligt överenskommelse. Vi har överseende med om du förväntas ta ut din examen under vintern 2019/2020.

 Om oss

We-Techtalents-logo-RGB-500px.png

Ansatsen till We Tech Talents är ”En god teknisk utbildning ska löna sig” och detta är något som genomsyrar hela företaget. We Tech Talents ska vara en plats där ingenjörer tidigt i sina karriärer får de villkor de förtjänar på arbetsmarknaden, en arbetsgivare där medarbetarna verkligen trivs och utvecklas. 

 

Vi tror på att ha roligt tillsammans och att utmana i nya tankebanor på konsultmarknaden för juniora ingenjörer –”en god teknisk utbildning ska löna sig.”

Läs mer om oss här!

Vårt erbjudande till dig

  • Konkurrenskraftig fast månadslön 
  • Utbildningspaket
  • Individanpassat ledarskap och närvarande konsultchef
  • Möjlighet till pensionsrådgivning

Övrig information

Arbetsplatsen är förlagd i Linköping

Dela detta jobb

loga
Testutvecklare till Sectra i Linköping

We tech talents