itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Till vår kommunikationsavdelning i centrala Stockholm söker vi nu en Projektledare kommunikation med fokus på CRM och Martech.

Företag Systembolaget
Ort
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Till vår kommunikationsavdelning i centrala Stockholm söker vi nu en Projektledare kommunikation med fokus på CRM och Martech.

Är du en vass på att leda kommunikationsprojekt? Har du dessutom arbetat med personaliserad kundkommunikation och lojalitet? Toppen! Då kan rollen som Projektledare hos oss vara helt rätt för dig!

Då vi går mot ett allt mer datadrivet arbetssätt söker vi nu dig som vill vara med att utveckla Systembolagets CRM och Martech arbete inom kommunikation. Vi söker dig som har stort intresse för kundupplevelse, kundbeteende och kommunikation.

Om rollen
Som projektledare kommunikation med fokus på CRM ansvarar du för att planera, driva, genomföra och följa upp diverse kommunikationsaktiviteter inom ditt område. Du arbetar med utvecklingen av CRM arbetet inom kommunikation där du kommer ha en central roll i uppbyggnaden och genomförandet av kundrelationer och personaliserade upplevelser.

Du håller i stafettpinnen genom hela kommunikationsprocessen från analys till slutleverans och uppföljning. Du arbetar tvärfunktionellt, agerar rådgivare och möter interna intressenters behov på ett kunnigt och lyhört sätt. Utifrån uppdraget sätter du ihop ett relevant team, stämmer av resursplaneringen och ger teamet förutsättningar för att komma framåt i projekten.

Tillsammans med specialister inom området leder du arbetet med att kartlägga olika kundbeteenden och arbetar insiktdrivet med att förbättra kommunikationen genom kundresan. Du bygger processer och regelverk för att digitalisera och automatisera kunddialoger samt genomför kontinuerligt uppföljning av nyckeltal.

Mer om rollen
I rollen som projektledare planerar och genomför du uppstartsmöten och workshops, du säkerställer prioriteringar samt genomföra sprintplaneringar och stand-ups med arbetsgruppen. Du säkrar helheten i kommunikationsarbetet genom att synka med enheten och andra intressenter samt förbereder och säkrar dina områden i den avdelningsgemensamma planeringen. Du kommer att ingå i vår inhouse-enhet på Kommunikationsavdelningen och rapporterar till Gruppchef Kommunikationssamordning.

Din bakgrund
Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av att arbeta i en liknade roll med CRM, kundupplevelser och lojalitetsbyggande i digitala kanaler. Du har även en gedigen erfarenhet av taktiskt och operativt varumärkes- och kommunikationsarbete på en inhouse-byråer och/eller byrå, från en större verksamhet med många intressenter.

Du är väl insatt i den tekniska utvecklingen, är van att jobba mot IT/tech, och ser möjligheterna det för med sig inom CRM-området. Du har tidigare arbetat och har en djupare förståelse för lojalitet, kundnöjdhet och kundupplevelse.

För att lyckas i rollen som projektledare hos oss har du gedigen kunskap och erfarenhet av projektplanering, allt från mindre och enklare uppdrag, till stora och mer komplexa uppdrag i samtliga kanaler. Du har erfarenhet av att arbeta agilt och som projektledare är du van att arbeta med specialister.

Vi ser att du har relevant utbildning inom kommunikation, marknadsföring och digitala kanaler från högskola eller universitet och/eller motsvarande erfarenhet. Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. 

Mer om dig 
Som Projektledare har du ledarskapsförmåga vilket innebär att du kan leda, inspirera och motivera teammedlemmarna. Du har god förmåga att prioritera och är en tydlig kravställare som uppskattas för ditt proaktiva och strukturerade arbetssätt samt din förmåga att hålla deadlines. 

För att bli framgångsrik i din roll tycker du om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt och sympatiserar med Systembolagets värderingar och uppdrag. I urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om din utveckling på Systembolaget
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Ansökan
Låter det intressant? Välkommen med din ansök så snart som möjligt, dock senast den 5 december 2021. Urvalet sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut. Du kan förvänta dig en återkoppling från oss senast vecka 50/51. I din ansökan ber vi dig inkludera CV. I ansökningsformuläret kommer du även få svara på ett antal frågor om din kompetens för rollen och om vad som lockar dig.

Vårt mål är att spegla samhället och vi värderar en mångfald av kompetens. Om du har erfarenheter du tror kan bidra till att bredda mångfalden i verksamheten så berätta gärna om det i din ansökan.

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig, Heléne Hård af Segerstad på 070-3364602.

______________________________________________________________________________________________________

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se omsystembolaget.se.

 

Dela detta jobb

Logga
Till vår kommunikationsavdelning i centrala Stockholm söker vi nu en Projektledare kommunikation med fokus på CRM och Martech.

Systembolaget