itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Till vår kommunikationsavdelning i centrala Stockholm söker vi nu en Projektledare kommunikation med fokus på hållbarhet.

Företag Systembolaget
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Till vår kommunikationsavdelning i centrala Stockholm söker vi nu en Projektledare kommunikation med fokus på hållbarhet.

Är du en stjärna på att planera kommunikationsprojekt och leda kreatörer och designers att ta fram intern och extern kommunikation? Har du dessutom erfarenheter från hållbarhetskommunikation? Vad bra! Då kan rollen som Projektledare hos oss vara helt rätt för dig!

Vi söker nu en Projektledare med fokus på hållbarhet till vår Inhouse-enhet på Kommunikationsavdelningen.

Om rollen
Som projektledare inom hållbarhet ansvarar du för att planera, driva, genomföra och följa upp diverse kommunikationsaktiviteter, projekt och produktioner. Du håller i stafettpinnen genom hela kommunikationsprocessen från analys till slutleverans och uppföljning. Du arbetar tvärfunktionellt, agerar rådgivare och möter interna intressenters behov på ett kunnigt och lyhört sätt.    

Utifrån uppdraget sätter du ihop ett relevant team, stämmer av resursplaneringen och ger teamet förutsättningar för att komma framåt i projekten. Tillsammans med kreatörer och designers driver du det operativa arbetet att ta fram vår interna och externa kommunikation. Du genomför kontinuerlig projekt– och produktionsuppföljning och uppföljning av nyckeltal.

Mer om rollen
I rollen som Projektledare planerar och genomför du uppstartsmöten och workshops, du säkerställer prioriteringar mot målgruppen samt genomföra sprintplaneringar och stand-ups med arbetsgruppen. Du säkrar helheten i kommunikationsarbetet genom att synka med enheten och andra intressenter samt förbereder och säkrar dina områden i den avdelningsgemensamma planeringen. Du blir en del av ett team med seniora projektledare på Inhouse-enheten och rapporterar till Gruppchef Kommunikationssamordning.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen att få ut vårt hållbarhetsbudskap har du dokumenterad erfarenhet inom hållbarhetskommunikation och minst tre till fem års vana från att driva projekt inom hållbarhetområdet. Vi ser att du har erfarenhet av taktiskt och operativt varumärkes- och kommunikationsarbete på en inhouse-byråer och/eller byrå, från en större verksamhet med många intressenter.

Eftersom det händer mycket inom hållbarhet behöver du ha ett stort intresse av omvärldsbevakning inom området för snabbt kunna använda dig av trender eller händelser i omvärlden och knyta detta till Systembolagets budskap. Du är väl insatt i den tekniska utvecklingen och möjligheterna det för med sig inom kommunikations-och dataplattformar och andra digitala produkter/tjänster.

Som Projektledare hos oss har du gedigen kunskap och erfarenhet av projektplanering, allt från mindre och enklare uppdrag, till stora och mer komplexa uppdrag i samtliga kanaler. Du har erfarenhet av att arbeta agilt och van att arbeta med kreatörer och kommunikationsspecialister.

Vi ser att du har relevant utbildning inom kommunikation, marknadsföring och digitala kanaler från högskola eller universitet och/eller motsvarande erfarenhet. Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.  

Mer om dig 
Som Projektledare har du ledarskapsförmåga vilket innebär att du kan leda, inspirera och motivera teammedlemmarna.

För att bli framgångsrik i din roll tycker du om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt och sympatiserar med Systembolagets värderingar och uppdrag. I urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om din utveckling på Systembolaget
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Ansökan
Låter det intressant? Välkommen med din ansök så snart som möjligt, dock senast den 5 december 2021. Urvalet sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut. Du kan förvänta dig en återkoppling från oss senast vecka 50/51. I din ansökan ber vi dig inkludera CV. I ansökningsformuläret kommer du även få svara på ett antal frågor om din kompetens för rollen och om vad som lockar dig.

Vårt mål är att spegla samhället och vi värderar en mångfald av kompetens. Om du har erfarenheter du tror kan bidra till att bredda mångfalden i verksamheten så berätta gärna om det i din ansökan.

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig, Heléne Hård af Segerstad på 070-3364602.

______________________________________________________________________

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se omsystembolaget.se.

 

 

 

Dela detta jobb

Logga
Till vår kommunikationsavdelning i centrala Stockholm söker vi nu en Projektledare kommunikation med fokus på hållbarhet.

Systembolaget