itjobb.se

Tilltalas du av framgång i arbetslivet? Efter 12 veckors utbildning för att bli IT-konsult hos Academic Work kan du vänta dig en framgång utan dess like!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

Tilltalas du av framgång i arbetslivet? Efter 12 veckors utbildning för att bli IT-konsult hos Academic Work kan du vänta dig en framgång utan dess like!

Går det att lära sig programmera på 12 veckor? Kan jag genomföra utbildningen för att bli junior systemutvecklare utan att ha någon tidigare arbetslivserfarenhet inom IT? Får man en tillsvidare anställning som IT-konsult efter examen? Svaret är JA på samtliga tre frågor. Låter det för bra för att vara sant? Vi har bevis på att det fungerar, sommaren 2016 genomfördes det första Academyprogrammet inom IT och fram till idag har vi genomfört över 72 program och examinerat över 1 200 konsulter inom IT, Finance och Technology som arbetar i projekt ute hos Academic Works kunder. Nu öppnar vi äntligen upp portarna till höstens program inom C#.NET! Vi rekryterar på förmågor och därför inleder processen med tester som du hittar längre ner i annonsen. Då platserna är eftertraktade och vi tillsätter dem löpande rekommenderar vi dig att söka idag för att inte missa din chans!

Om tjänsten

Efter 12 veckors intensiv utbildning kommer du ut med värdefull kunskap inom verktyg och ramverk som är högt eftertraktade på arbetsmarknaden. Utöver detta har du en tillsvidare anställning som konsult hos Academic Work, en ny karriär inom IT-branschen som är i ständig utveckling och ett nätverk med såväl konsultkollegor som lärare.

INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Utbildningsmetodiken bygger på Accelerated Learning som är en snabb väg till en ny karriär för de som inte räds en spännande utmaning. Den baseras på aktuell hjärnforskning och fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo och feedbackdialog. Läs mer om utbildningsinnehållet som varvar teori och praktik och varför våra tidigare konsulter rekommenderar Academy.

  • Utbildningen som IT-konsult startar den 10:e februari för C#/.NET
  • Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl: 09.00-17.00
  • Utbildningsort: Academy Campus i Kista, Stockholm
  • Arbetsort efter avslutad utbildning: Skellefteå

ROLLEN SOM IT-KONSULT

Efter utbildningen kommer du arbeta som IT-konsult hos Academic Work ute hos någon av våra kunder. Tidigare konsulter har arbetat i roller som bland annat systemutvecklare, testare, applikationskonsult, IT-support, projektledare och UX-designer. Befattningarna, branscher och storleken på bolagen kommer att variera och det är viktigt att du i rollen som konsult är öppen för det. Academy har hittills examinerat över 1 200 konsulter inom olika affärsområden och något som vi har sett vara återkommande i samtliga är att det viktigast är att komma ut på det första uppdraget och ha en prestigelös inställning och börja inskaffa värdefull erfarenhet för din utveckling på sikt i rollen som IT-konsult.

Vi söker dig som

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt
  • Har klarat samtliga två inledande tester med fokus på förmågor
  • Har ett stort intresse för IT och programmering

Som person är du logiskt lagd med en problemlösningsförmåga, uthållighet och driv att klara av en tuff intensivutbildning. För att ha fallenhet för konsultrollen behöver du ingen erfarenhet, men du måste ha rätt förmågor, personliga egenskaper och engagemang att påbörja din nya karriär. Rekryteringsprocessen startar därför med urvalstester som säkerställer att du har just det. För att lyckas i konsultrollen ser vi att du har en god samarbetsförmåga och lätt kan anpassa dig till olika teamkonstellationer och personligheter. Vidare ser vi att du har en fallenhet för problemlösning samt har ett flexibelt förhållningsätt till såväl arbetsuppgifter och som varierande uppdrag hos våra kunder.

PRAKTISK INFORMATION

  • Rekryteringsprocessen: Vi arbetar utifrån löpnade urval och processen består av tester och två intervjuer. Om du vill öka din chans för att få en plats på programmet rekommenderar vi dig att söka direkt då platserna kan fyllas innan rekryteringsdeadline.

  • Sök till Academy genom att klicka på ”Ansök här på annan site” och klicka sedan på testet överst på landningssidan. Vi går igenom urvalet löpande och platserna kan komma att fyllas innan deadline.

  • Har du specifika frågor kring Academy och utbildningen besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen.

VAD ÄR ACADEMY?

Vi är övertygade om att tiden är inne för en ny typ av utbildning. Därför har vi startat Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning Programs. Vi förbereder och utbildar människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Det här gör vi genom att kombinera en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan göra imorgon, inte vad de gjorde igår. Samt ett skräddarsytt utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive fält. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential.

Academy är en del av Academic Work och vi bygger framtidens skola, idag!

Information om företaget


Academy – se vad våra IT konsulter tycker om programmet!
Ansök här på annan site

Dela detta jobb

Tilltalas du av framgång i arbetslivet? Efter 12 veckors utbildning för att bli IT-konsult hos Academic Work kan du vänta dig en framgång utan dess like!

Academic Work