itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu en Tjänsteansvarig till IT.

Vill du jobba i en nyckelroll med digitaliseringen av Systembolagets arbetsplats? Brinner du för att driva och löpande förbättra digitala tjänster som bidrar till att våra medarbetare upplever att vardagen blir lättare och våra kunder blir nöjda med de tjänster vi erbjuder?
Då tror vi att rollen som Tjänsteansvarig på IT kan vara helt rätt för dig!

Om rollen
Teamet IT Samarbetsplats ansvarar för utveckling och förvaltning av Systembolagets digitala verktyg, hårdvara i butik, nätarkitektur och säkerhet. Vårt mål är att tillhandahålla tjänster som imponerar på kund och underlättar vardagen för våra kollegor i butik, depå och på vårt huvudkontor. Vi har en outsourcad IT-leverans.

I din roll kommer du att arbeta med kund- och användarnära frågor och ha ett tätt samarbete inom hela företaget och med våra leverantörer som tillhandahåller de tjänster och verktyg som efterfrågas. Dina huvudsakliga ansvarsområden blir att ansvara för att Systembolaget har de optimala IT-tjänsterna inom främst all hårdvara i våra butiker, depåer och på vårt huvudkontor, vilket är en förutsättning för att vi ska fortsätta leverera den bästa kundupplevelsen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Ansvar för förvaltning- och utvecklingsaktiviteter inom området hårdvara.
  • Ansvar för prognosarbete och uppföljning.
  • Löpande dialog med verksamheten för att samla in behov, för att sen sammanställa kravunderlag till våra outsourcade leverantörer.

Organisatoriskt har rollen sin hemvist på enheten IT Service och Drift som utöver denna förvaltning ansvarar för Systembolagets IT-driftrelaterade processer och Service Desk. I det dagliga arbetet rapporterar du till gruppchefen.

Om oss
Vi är en stor del i butikens utveckling och tillsammans jobbar vi för att kundmötet ska utvecklas genom att vi bidrar till ett kontinuerligt lärande med hjälp av våra digitala verktyg. Hos oss får du chansen att jobba med många kompetenta kollegor och leverantörer. Systembolaget är en mycket uppskattad arbetsgivare, där vi tillsammans utvecklas och lär oss nya saker varje dag.

Om dig
Vi söker dig som drivs av att samarbeta och vilja förstå kundens och verksamhetens behov och utifrån det ta fram krav på tjänstekoncept mot våra leverantörer. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kunskaper och insikter om gränslandet mellan användarens behov och teknikens möjligheter. Du är van vid att strukturerat fånga verksamhetens önskemål och omsätta dessa till lösningar som ständigt förbättras. Du har erfarenhet av att ansvara för att utveckla och förvalta IT-tjänster samt att du erfarenhet av budgetarbete, leverantörsrelationer och uppföljning. Vi ser gärna att du har goda erfarenheter av att leda och driva mindre projekt och på ett framgångsrikt sätt driva dem i mål. Du bör dessutom ha god vana att jobba med stora och små upphandlingar. Vidare ser vi det som meriterande om du till oss tar med dig:

  • 3–5 års erfarenhet av likande tjänst, exempelvis Tjänsteansvarig (Service Owner, Product Owner)
  • Erfarenhet att driva och ansvara för effektiva LCM-processer. (Life cycle Management).
  • För tjänsten relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom Systemvetenskap eller liknande
  • Erfarenhet av PEJL, PM3, LEAN och/eller agila utvecklingsmetoder. God vana att jobba processorienterat (gärna enligt ITIL)

Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Mer om rollen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start fortast möjligt 2022. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tjänsten är placerad på vårt nyrenoverade huvudkontor vid Kungsträdgården i Stockholm.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Ryner, Gruppchef, 072- 980 50 73 eller Mikael Virefjord Lösningsarkitekt, 0720-70 78 59  

Ansökan
Vid intresse är du välkomen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 28 augusti. Annonsen kommer ligga ute under sommaren och vi kommer ge återkoppling först från och med den 15 augusti. Urvalet sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

-------

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se omsystembolaget.se.

 

Logga

Tjänsteansvarig IT till huvudkontoret

Företag Systembolaget
Ort
Utgår

2022-08-28

Ansök nu

Dela detta jobb