itjobb.se

Tjej som vill göra karriär inom IT? Vi söker efter dig!

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Tjej som vill göra karriär inom IT? Vi söker efter dig!

IT-Branschen är i ett stort behov utav fler IT intresserade och kunniga tjejer. Har du någon erfarenhet utav IT stort som litet? Vi på Tavana vill gärna träffa dig för att tillsammans se över dina karriärmöjligheter inom IT-branschen!

Vi vill öppna upp dörren för fler tjejer att jobba med just IT. Just nu söker vi efter supporttekniker för kunds räkning.  Detta är en roll som ger en bred grund inom IT och som är en bra start för att utvecklas inom branschen och för att sedan kunna ta sig an tyngre roller inom IT. Denna roll ger dig alltså gedigen erfarenhet och kunskap inom IT-support. Ta chansen att tillsammans med oss på Tavana ta nästa steg i din karriär som supporttekniker.

ARBETSUPPGIFTER?

Som supporttekniker så kommer du att vara anställd hos oss på Tavana men jobba ute hos angiven kund i Stockholmsområdet.  Vi söker drivna tjejer som antingen är i starten av sin IT-karriär eller som redan har några års erfarenhet. Utöver din utbildning ser vi gärna att du tidigare har arbetat med till exempel kundservice. Detta då rollen som supporttekniker innefattar problemlösning inom IT frågor via telefon, chatt och mejl.

VEM SÖKER VI?

Det viktigaste är inte vad du har gjort tidigare utan vart du vill i din karriär. Våra utbildningsmöjligheter på plats ger dig chans att utvecklas inom de områden du är intresserad av för att nå dina mål. Tidigare erfarenhet är därför inte ett krav, men du bör ha grundläggande kunskaper inom IT för att vara aktuell för dessa tjänster. 

Vi ser gärna att du har ett driv att utvecklas och att lära dig mer om IT. Vi tror att drivet är det som avgör hur långt man kan nå.

Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag!

OM TAVANA:

På Tavana strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi tar dig under våra vingar och ser till att du har de verktyg samt stöd som du behöver för att lyckas. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Tavanas affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För oss är det viktigt att vår personal är välmående och vi samordnar därför roliga aktiviteter tillsammans minst en gång varje månad.

Tavana levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Våra medarbetare levererar en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare.

Det ska vara enkelt att jobba med oss. Långsiktighet i relationer är en av våra styrkor, liksom hög servicekänsla och kvalitetssäkring i alla led.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. 

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Dela detta jobb

Tjej som vill göra karriär inom IT? Vi söker efter dig!

Tavana IT AB