itjobb.se

s

Traineeprogram på ATG – Börja din karriär hos oss!

Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-24

Ansök nu

Traineeprogram på ATG – Börja din karriär hos oss!

ATG erbjuder dig chansen att lära känna oss bättre – lära känna vår kultur, våra medarbetare, våra produkter och våra arbetsuppgifter.  Hos oss får du möjlighet till att testa och utveckla dina kunskaper i olika projekt och områden. Under ATG:s Traineeprogram, 9 månader, kommer du att bredda din kompetens och ditt nätverk genom att arbeta nära olika utvecklingsteam, vara en del av ett tvärfunktionellt team och arbeta med spännande arbetsuppgifter. Du kommer såklart få stöd från din mentor, chef och Traineeprogramgruppen under hela traineeperioden.

Efter avklarat traineeprogram finns goda möjligheter att bli erbjuden en tillsvidareanställning hos ATG.

Mer om Trainee Programmet
70 % – av din tid kommer du aktivt jobba i teamet som du blivit rekryterad till, med fokus på din utveckling mot din kommande roll. Du kommer succesivt lära dig hur du ska ta an din roll med hjälp av din mentor och chef. Ni kommer tillsammans jobba aktivt med att följa upp din utveckling och få feedback på din leverans. Du har tillgång till en utbildningsplattform och dina kollegor för att bredda dig och komma in i det dagliga arbetet.

20% – Innovation Time Off (ITO)! Utan innovation finns inget framgångsrikt bolag. Du kommer att ha möjlighet att lägga tid på egen utveckling i form av innovationsarbete, i projektform, tillsammans med övriga trainees. Du kommer med övriga trainees skapa nytt, eller förbättra produkter/processer på ATG. En hel dag varje vecka kommer du ägna åt det kreativa och under den tiden lära dig mer om ATG:s processer, tech stack, agilt arbetssätt, samarbeta med crossfunktionella team, presentera idéer och lösningar samt ha kul! Vi kör ITO enligt Scrum.

10% – Värderingar och kultur är en central del av ATG:s DNA. Du kommer att lära känna ATG bättre i form av en strukturerad onboarding, olika team buildings, inspirerande föreläsningar och aktiviteter under hela trainee perioden.

Vilka roller rekryterar vi till?

Klick på den rollen du är mest intresserad av för att kunna läsa mer om tjänsten och sök! 

Vem är du?
För att trivas i rollen som trainee tror vi att du som person har lätt att lära nya saker och är nyfiken. Du är kommunikativ, ambitiös och samarbetsvillig och trivs med att arbeta i team.  

Vi ser att du har en akademisk utbildning från universitet, högskola eller yrkeshögskola alternativt är i slutet av dina studier. Det här är ett perfekt tillfälle för dig som är redo att ta dig ut i arbetslivet eller för dig som har omskolat dig och vill nu kickstarta din nya karriär. Arbetslivserfarenhet är inte ett krav, men är meriterande.  

Goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift är en nödvändighet för att lyckas i ditt uppdrag som trainee på ATG.

Trainee hos ATG innebär
Hos oss får du möjlighet att jobba på ett företag som ligger i framkant inom en mycket snabbrörlig och expansiv bransch. Som trainee får du givetvis marknadsmässig månadslön, 22,5 betalda semesterdagar och du får också ta del av våra personalförmåner såsom möjlighet att träna på arbetstid med ledarledda träningspass, tillgång till gym och vår heltidsanställda företagstränare. Vi har en modern arbetsplats och moderna arbetsverktyg – allt för att våra medarbetare ska må så bra som möjligt.

ATG:s värderingar
OFFENSIV, RESPEKTFULL, ÄGARSKAP – Våra värderingar är våra riktlinjer för hur vi agerar mot varandra i vardagen och genomsyrar allt vi gör. Genom att vara offensiva, ha respekt för varandra och ta tydligt ägarskap kommer vi att nå våra mål.

Rekryteringsprocessen
Intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, du kommer oavsett hur vi väljer att gå vidare få återkoppling på din ansökan. I vår rekryteringsprocess ingår tester i screeningsyfte samt personliga intervjuer och bakgrundskontroll.

Sista ansökningsdag: 30:e april 2021.

Start Traineeprogram: 1:a september 2021.

Har du frågor?
Läs mer på https://omatg.se/trainee/ eller kontakta ansvarig rekryterare för respektive Trainee roll (kontaktuppgifter i respektive annons).

Om ATG
På ATG är våra medarbetare otroligt viktiga – de är till och med vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare vi arbetar aktivt med mångfald och lika möjligheter. Här satsar vi på friska och nöjda medarbetare genom att bland annat erbjuda en hälsocoach som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående. Vi har dessutom flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar. 

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi mer än 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler.  Läs mer om oss på omatg.se 

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. 

Dela detta jobb

s
Traineeprogram på ATG – Börja din karriär hos oss!

AB Trav och Galopp ( ATG )