itjobb.se

TUI söker nu nästa kollega till CRM-teamet!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

TUI söker nu nästa kollega till CRM-teamet!

Resväskan är packad och det är dags för avfärd! En riktig drömsemester kan nu börja! Tillsammans med TUI blir kundens dröm till verklighet genom personlig service före, under och efter resan och du har nu chans att vara en del av en stark kultur som tror på att nyckeln till framgång är kundnöjdhet. Har du dessutom erfarenhet av webbutveckling samt en stark analytisk förmåga? Tveka då inte att söka rollen som kampanjtekniker till resebolaget TUI!

Om tjänsten

Academic Work söker nu en analytisk Campaign Technician/Software Developer till TUI. Bolaget befinner sig i ett ständigt förbättringsarbete som syftar till att höja kundens semesterupplevelse med hjälp av skräddarsydd kommunikation och service. För att det ska bli möjligt behöver de utöka sitt team med ytterligare en lagspelare. Du kommer att vara en del av ett CRM team med hög teknisk kompetens, där du till en början kommer att få skugga en kollega för att sedan driva ett självständigt arbete.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av TUI:s CRM team som ansvarar för att planera och leverera CRM strategin, vars mål är att utveckla en relevant och personlig kunddialog över kanaler genom hela kundens resa.

Rollen har två olika titlar eftersom du kommer arbeta med TUI:s nyhetsbrevskampanjer som delvis Campaign Technician där du administrativt arbetar med att testa, schemalägga och skicka ut nyhetskampanjer. Vidare kommer du som Software Developer att utveckla personaliserade mejlmallar i IBM:s cloud automation-lösning.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av webbutveckling (HTML/CSS/JavaScript)
  • Har kunskap i SQL och databaser
  • Har god kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift
  • En stark analytisk förmåga
  • Är noggrann och har ett sinne för deltajer
  • God förmåga att jobba såväl självständigt som i grupp

Det är meriterande om du tidigare använt marknadsautomatiseringsverktyg, helst IBM Watson Campaign Autmoation(Silverpop) och IBM Campaign(Unica) samt har erfarenhet av att skapa mejlmallar och användning av Litmus för testning i olika klienter,

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid, tillsvidare

  • Placering: Stockholm, Münchenbryggeriet

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TUI:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

TUI är ett världsledande reseföretag och finns i 180 länder. Med några av de mest kända semesterattraktionerna i världen erbjuder de inspiration, bokning, flyg, hotell och kryssningsfartyg till över 30 miljoner kunder varje år.

Dela detta jobb

TUI söker nu nästa kollega till CRM-teamet!

Academic Work