itjobb.se

-->

Två juniora verksamhetsutvecklare

Ort
Utgår

2021-08-18

Ansök nu

Två juniora verksamhetsutvecklare

Karolinska Universitetssjukhuset är ledande inom den medicinska utvecklingen i Sverige och internationellt och vi rankas bland världens främsta sjukhus. En förutsättning för nästa steg inom den medicinska utvecklingen är förbättrade och moderniserade informationsstrukturer och digitalisering där vi i allt större utsträckning styr produktion och vårdleverans datadrivet och med digital information som beslutsstöd.

Vi behöver utöka vårt team med juniora analytiker/verksamhetsutvecklare på grund av ökad efterfrågan på kvalitativa och kvantitativa data. Ta chansen att bli en betydelsefull del av ett ambitiöst arbetslag med ansvar för Karolinska Universitetssjukhusets informationsförsörjning.

Om du är intresserad av något av dessa begrepp tror vi att det här är arbetsplatsen för dig: Verksamhetsutveckling, Self service, Visualisering, Analys, Kvantitativa och kvalitativa data, Produktionsstyrning och uppföljning, Business Intelligence (BI), Data science

Det här är ditt blivande jobb
Du kommer att arbeta på avdelningen Datalager och Analys som arbetar nära sjukhusets ledning. Teamet arbetar med strategiska, taktiska och operativa frågor på sjukhusövergripande nivå och fungerar som interna konsulter inom vårt kompetensområde.

I samarbete med verksamheten kommer du använda din pedagogiska och tekniska förmåga för att förse vården med data och beslutsunderlag. Du bidrar till att Karolinskas patienter får den vård de behöver. I denna rekrytering söker vi 2 nya medarbetare.

Detta söker vi
Som person har du en förmåga att tydligt och på ett pedagogiskt sätt kunna beskriva ditt resonemang i både tal och skrift och möjlighet att anpassa förklaringen till olika målgrupper, från sjukhusets ledning till enskilda sjuksköterskor och allt däremellan. Vi arbetar i en dynamisk miljö med högt tempo och omväxlande arbetsuppgifter.

Du är strukturerad, noggrann, lyhörd och lösningsfokuserad. Dessutom ser vi att du effektivt kan ta fram och genomföra kvantitativa och kvalitativa analyser och kommunicera resultat på ett tydligt och strukturerat sätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav:

  • Du har relevant akademisk utbildning såsom civilingenjör, systemvetare eller liknande

  • Du är i början av din karriär eller har jobbat något år efter examen

  • Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet av visualiseringsverktyg som Power BI, Qlik eller Tableau

  • Har god analytisk förmåga och öga för att skapa intuitiva visualiseringar

  • Har kunskap om hela utvecklingsprocessen från back-end till front-end

  • Har förståelse kring datamodeller och har erfarenhet av Microsoft SQL server

  • Har tidigare erfarenhet av krav- och behovsanalys

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.

Vi på Karolinska vill generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! För att lyckas med det så behöver våra verksamheter också professionella stödfunktioner. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/


Dela detta jobb

Två juniora verksamhetsutvecklare

Karolinska Universitetssjukhuset