itjobb.se

Programmerare/tekniker inom fastighetsautomation

Företag Ventab AB
Ort
Utgår

2021-03-25

Ansök nu

Programmerare/tekniker inom fastighetsautomation

Ventab Styr AB i Göteborg växer och söker programmerare/tekniker inom fastighetsautomation, till Göteborg och Skövde, som vill vara med på vår tillväxtresa och forma framtiden för att fortsätta vara branschledande inom området. Vill du arbeta i en utvecklande organisation där samarbete och delaktighet är två viktiga hörnstenar i hur vi når framgång? Är du en person som trivs i en miljö där nytänkande ses som något positivt och där det finns utrymme för stort ansvar för eget? I rollen som programmerare/tekniker hos oss får du central roll där du ansvara för funktion och jobbar i nära kontakt med våra kunder.

Ansvarsområden

 • Programmering och konfiguration av DDC (i huvudsak SAIA och Siemens) fastighetsautomation.

 • Integration av mätare.

 • Driftsättning.

 • Ta fram underlag för driftinstruktioner.

 • Delta vid samordnade funktionsprovningar och besiktningar.

Vem är du?

Vi söker dig som gillar teknik och har förmåga att slutföra projekt i tid. Du kan jobba självständigt så väl som tillsammans med andra kollegor och är inte rädd för att fråga eller lära ut. Personerna vi söker ska vara noggranna, kommunikativa och proaktiva. Det är också viktigt att kunna kommunicera med slutkunder och leverantörer. Du kommer att arbeta i nära samarbete med projektledarna och integratörer men också med konsulter och andra installatörer.

Din bakgrund
 

 • Du har ett starkt intresse för fastighetsautomation.

 • Du har god datorvana och behärskar Microsoft Office.

 • Du behärskar något programmeringsspråk för vanligt förekommande PLCer/DDCer.

 • Du har en relevant högskoleutbildning alternativt en yrkeshögskoleutbildning eller har erhållit nödvändig kunskap på annat sätt.


Det är meriterande om:

 • Du kan programmera SAIA, Siemens PX eller Siemens S7.

 • Vi erbjuder dig spännande projekt, en trivsam arbetsmiljö och möjlighet till personlig utveckling.

 
Organisations-/företagsbeskrivning
Ventab Styr är ett installationsföretag med 20 anställda och med inriktning fastighetsautomation. Ventab Styr ingår i Ventab Partner som i dag har drygt 80 anställda, vilket gör företaget till ett av de största i branschen i Göteborg, med en omsättning på 330 MSEK. Några av våra större projekt är Mölndals Galleria, Regionens Hus och Johanneberg Science Park. Vi vill vara våra kunders första och mest attraktiva alternativ när det gäller ventilations- och styr och övervakningsentreprenader och drivs av ambitionen att ligga i framkant när det kommer till innovativa lösningar inom området. Läs mer på www.ventab.se.

Kontakt
Martin Persson, VD på Ventab Styr. Tel: 0709 62 76 49

Dela detta jobb

Programmerare/tekniker inom fastighetsautomation

Ventab AB