itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Uppdrag finnes – Verksamhetsarkitekt/kravanalytiker sökes!

Företag Agio
Ort
Utgår

2023-01-22

Ansök nu

Uppdrag finnes – Verksamhetsarkitekt/kravanalytiker sökes!

Vi söker fler kollegor till uppdrag hos våra kunder inom offentlig sektor. Stationeringsort: Stockholm eller Luleå, Tillsvidareanställning på heltid. 

Agio har lång erfarenhet inom offentlig sektors digitalisering. Hos oss arbetar några av Sveriges vassaste konsulter inom området och vi ska bli fler! 

Din kommande roll 
Du kommer att ingå i vårt team med verksamhetsarkitekter och kravanalytiker med expertkompetens inom myndigheters digitalisering. Som möjligt första uppdrag blir att på heltid förstärka ett av våra leveransteam hos en större myndighetskund där arbete pågår med utveckling av ett helt nytt IT-stöd inom miljöområdet. Lösningen vänder sig till många olika användarkategorier från expertanvändare till medborgare. 

Du kommer att arbeta med: 

  • Begreppsmodellering 

  • Informationsmodellering 

  • Informationsklassning 

  • Processutveckling och automatisering 

  • Kravhantering 


Utvecklingsarbetet genomförs agilt och utgår från användarnas behov. Teamet finns utspritt i hela Sverige och det går bra att arbeta hemifrån eller från våra kontor. 

Dina erfarenheter 
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet som verksamhetsarkitekt/kravanalytiker. Det är viktigt att du som person har vana av att utforma användningsfallsdiagram, relationsdiagram, begreppsmodeller m.m samt har förmåga att snabbt kunna sätta dig in i flöden, relationer och vara bekväm med att ha dialog med användarna. 

Kanske har du utbildning inom Systemvetenskap, Informatik, Datavetenskap eller annan relevant universitetsutbildning. 

Vi erbjuder dig 
Agios personalidé är att det skall vara kul och utvecklande på jobbet. Vi arbetar i en stimulerande miljö som genomsyras av engagemang, kunskap och ansvar. Vi erbjuder en miljö där människor trivs. 

Du kommer att ingå i ett team med 20 andra drivna konsulter med kompetenser inom bl. a. kravhantering, UX, verksamhetsutveckling, förändringsledning, projektledning och informationshantering, Tillsammans i teamet och med våra säljare formar ni våra erbjudanden och hur vi bäst hjälper våra befintliga och nya kunder.  

Uppdragen, som du själv är med och väljer, är oftast på heltid hos våra kunder och matchas utifrån dina erfarenheter, dina drivkrafter och din individuella utvecklingsresa.  

Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal — vi tar ansvar för Dig och Dina kollegor. 

Är du redo för nya utmaningar då är vi redo att satsa på dig? Vänta inte – ansök nu! Sista ansökningsdag är den 16 december 2022. 

Urval sker löpande. 

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktinformation 
Annika Sällström 
annika.sallstrom@agio.se 
070-373 33 10

Dela detta jobb

logo
Uppdrag finnes – Verksamhetsarkitekt/kravanalytiker sökes!

Agio