itjobb.se

Utbildning och jobb som IT-konsult hos Sofigate (ServiceNow)

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-18

Ansök nu

Utbildning och jobb som IT-konsult hos Sofigate (ServiceNow)

Vill du jobba mot IT-branschen? Är du intresserad av en roll som kombinerar både teknik och business? Du kommer i denna roll att jobba som applikationsspecialist hos Sofigate. Sök nu till AW Academys ServiceNow intensivutbildning som utförs på distans och starta din nya karriär hos Sofigate!

Om tjänsten
Om du drömmer om en karriärförändring inom IT-branschen har du nu en unik chans att påbörja din resa som applikationsspecialist utan tidigare erfarenhet: AW Academy utbildar ServiceNow-experter under sommaren och utbildningen är kostnadsfri. Efter examen anställs du via Academic Work och jobbar hos Sofigate med målet att efter 12 månader som konsult bli anställd hos Sofigate.

Utbildningen anordnas i samarbete med AW Academy och Sofigate och genomförs helt på distans i och med rådande läge. Utbildningen kommer att genomföras tillsammans med Sofigate-Finland, så utbildningen hålls på engelska. Utbildningen pågår: 7/6 – 3/9 2021. En tillsvidareanställning med sex månaders provanställning börjar direkt efter utexamineringen.

Utbildningen och arbetet kan passa dig ifall du är intresserad av...

 • att utvecklas till en eftersökt specialist inom en teknologi som utvecklas konstant

 • nära samarbete med kundföretag för att identifiera affärsutmaningar och komma fram med lösningar

 • ett arbete där du får arbeta med kod, men istället för att dyka djupt in i programmering görs arbetet för det mesta med systemets inbyggda funktioner, vilket betyder att du kan spendera din tid på att identifiera och lösa affärsutmaningar.

Vi erbjuder…

 • en gratis intensivutbildning, där man studerar effektivt och praktiskt genom att göra och prova själv

 • en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning hos Sofigate via Academic Work

 • en dator och andra verktyg du behöver för distansutbildningen

 • en möjlighet att starta en ny karriär utan tidigare erfarenhet

Arbetsuppgifter
Efter att du utexaminerats från AW Academy kommer du att få en fast anställning och få börja jobba som konsult hos Sofigate via Academic Work. I praktiken betyder det att du lever och andas vardagen hos Sofigate – Academic Work fungerar som ett stöd i bakgrunden. Att arbeta med ServiceNow systemet är så kallad low code utveckling: man utvecklar och anpassar, dvs. konfigurerar, systemet genom kodning, men tyngdpunkten i arbetet ligger på att kombinera systemets färdiga byggstenar. Arbetet består således av tekniskt arbete men också av design och specifikation, vilka kräver affärsförståelse.

Dina arbetsuppgifter består av identifiering av kundernas affärsutmaningar, anpassning av ServiceNow plattformen för att möta kundernas behov, upprätthållande av plattformen samt att stödja kunden i användningen. I början av din karriär kommer du att samla färdigheter genom mer grundläggande uppgifter, varefter du kan jobba vidare med mer krävande arbetsuppgifter.

Du kan läsa mer om Sofigate och arbetsuppgifterna på AW Academys sidor genom ansökningslänken i denna jobbannons.

Vi söker dig som

 • Har ett brinnande intresse för IT-branschen, digitalisering, problemlösning och kundservice

 • Har stark motivation och vilja att genomföra en krävande intensivutbildning och arbete

 • Är uthållig, flexibel och modig – intensivutbildningen och en ny start på karriären ger mycket, men kräver också en hel del

 • Har flytande språkkunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska

 • Är över 18 år

 • Har förmågan att lära dig snabbt – det får du veta genom att göra testerna som fungerar som en start på hela ansökningsprocessen!

Övrig information

 • 12 veckors intensivutbildning på heltid och en tillsvidareanställning med provanställning på sex månader, som IT-konsult via Academic Work. Efter 12 månader är målet att du blir överrekryterad direkt till Sofigate.

 • Ansökningstiden till programmet: 15/2 – 28/3 2021 (observera att val kan göras innan ansökningstiden tar slut)

 • Uppstartskväll där du träffar andra utvalda som är med i programmet och går igenom upplägg och får ditt material

 • Självstudierna börjar innan programmets start: 7/5-6/6-2021

 • Start av utbildning: 7/6 2021

 • Vecka för självstudier: v. 27

 • Examinering: 3/9 2021

 • Första arbetsdagen och början på din tillsvidareanställning med sex månaders provanställning: 6/9 2021

Om du har några frågor svarar vi gärna på: stw01@academicwork.se OBS! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Information om företaget
Sedan starten 2015 har AW Academy utmanat synen på vuxenutbildning och traditionella karriärvägar genom våra Accelereated Learning Program. I de skandinaviska länderna och Tyskland erbjuder vi tidseffektiva och kvalitativa intensivutbildningar som ett svar på kompetensbristen. Vi tror att lärande är nyckeln till att utvecklas och växa, både för individer och organisationer. Vi är en del av AW Group och finns förutom i Sverige även i Norge, Finland och Tyskland. Sedan starten 2015 har över 1700+ personer bytt karriär eller boostat sin kompetens via våra intensivutbildningar.

Dela detta jobb

Utbildning och jobb som IT-konsult hos Sofigate (ServiceNow)

Academic Work