itjobb.se

Utveckla automatiserade tester i Python samtidigt som du räddar liv på marknadsledande Getinge!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-12-27

Ansök nu

Utveckla automatiserade tester i Python samtidigt som du räddar liv på marknadsledande Getinge!

Här är tjänsten för dig med ett stort teknikintresse och vill kombinera det med att göra verklig skillnad i människors liv. Om utveckling av automatiserade tester i Python är någonting du har erfarenhet av och vill fortsätta utvecklas inom kan detta vara tjänsten för dig. Getinge gör det möjligt för sjukhus att utföra operationer och hjälper vårdpersonal att behandla akuta hälsotillstånd. På Getinge kommer du att arbeta med marknadsledande produkter i ett Agilt team där teknik och utveckling står i fokus.

Om tjänsten

Academic Work söker för Getinges räkning mjukvaruutvecklare som vill jobba med automatiserade tester för inbyggda realtidssystem.

De innovativa och marknadsledande produkterna och tjänsterna som Getinge utvecklar bidrar varje dag till att rädda liv över hela världen. De erbjuder en karriär i en dynamisk och internationell miljö där du kan utvecklas och växa samtidigt som du bidrar till en hållbar sjukvård. Du får vara med och göra verklig skillnad i människors liv.

För att skaffa dig en bättre bild av Getinge – kolla in detta klipp: Getinge

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Getinges önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Getinge. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra ett team om fyra testutvecklare. Ni arbetar i agila kross-funktionella team som tar ägarskap för krav, design, implementation, riskanalys och test. De kross-funktionella teamen med i snitt ett tiotal personer leds av en teamlead och består av mjukvaruutvecklare, interaktionsdesigners, systemingenjörer och systemtestare.

Produkterna de utvecklar i teamen tillhör produktfamiljen Servo vilket är en ventilator som används vid bland annat operationer och ger andningshjälp åt vuxna, barn, nyfödda och prematura barn. Här kommer du att få vara en del i att skriva nya automatiserade testfall, granska kod, köra tester, gå igenom testreultat, felsöka, samt vara behjälplig med underhåll och validering av produkten och tillhörande verktyg. Detta är ett bra sätt att lära sig och förstå produkten snabbt. I teamet har man ett Agilt arbetssätt motsvarande Scrum och tät dialog. Här finns alltid möjlighet att flagga om du stöter på problem. För att på bästa sätt introduceras i rollen kommer du få stöttning och introduktion av mer seniora kollegor i det team du tillhör.

Tjänsten passar dig som vill få in foten på ett marknadsledande företag med goda utvecklingsmöjligheter. För dig som drivs av ett stort kvalitetstänk samtidigt som du är kreativ och har förmågan att sätta dig in i slutanvändarens tankebanor har du hittat helt rätt. Att dessutom få arbeta med något som räddar liv är väldigt meningsfullt.

Vi söker dig som

 • Har relevant eftergymnasial utbildning som högskoleingenjör, civilingenjör eller motsvarande

 • Har erfarenhet av att programmera i Python

 • Har erfarenhet av att jobba med automatiserade tester

 • Har ett brinnande intresse för denna tjänst vilket du motiverar väl genom rekryteringsprocessen

 • Har mycket goda kunskaper i så väl svenska som engelska i både tal och skrift

Vi blir extra intresserade om du har erfarenhet av Linux och Git.

Den tekniska kunskapen är viktig, men vi också lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du nyfiken och inte den som räds en teknisk utmaning. Vidare ser vi att du är:

 • Problemlösande

 • Flexibel

 • Har en god samarbetsförmåga

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid 37,5 timmar/v.

 • Placering: Solna, Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Getinges önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Information om företaget

Läs mer om Getinge som arbetsgivare här

Dela detta jobb

Utveckla automatiserade tester i Python samtidigt som du räddar liv på marknadsledande Getinge!

Academic Work