itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Utveckla med oss i Jönköping och Linköping

Ansök nu

Utveckla med oss i Jönköping och Linköping

Det här är Sombra, hon jobbar som kontorshund på vårt kontor i Jönköping. Vi är ett litet och unikt bolag med en stor koncern i ryggen, där vi faktiskt bryr oss om dig på riktigt.

Skärmavbild 2021-10-11 kl. 16.57.02.png

I det lilla har vi närheten till dig i vardagen. Oftast är livet en dans på rosor även om man ibland råkar trampa på en tagg eller två. Vi finns där med dig i både medgång och motgång. Det är när livet händer som man på riktigt vet att man jobbar på rätt ställe. Vi jobbar hårt varje dag för att ge dig möjligheter att hitta precis rätt uppdrag. Uppdrag som inte bara passar dina önskemål om tekniska utmaningar - utan även rätt grupp som passar dig som person.

Vi vill prata med dig om du har ett teknikintresse och gillar att koda, testa det som andra har kodat, berätta för andra vad de ska koda eller sätta ihop byggstenarna för ett helt nytt system. Vi tar en fika så ser vi om tycke uppstår! I klartext - är du utvecklare inom (Java, .Net eller inbyggda system), kravanalytiker, arkitekt eller jobbar med test/testledning så vill vi jättegärna träffa dig och berätta mer om oss.

Nu är det ju så att konsultbolag är lite som tistlar, de finns överallt, de växer som ogräs men rätt använda fyller de ut fredagsbuketten på ett väldigt trevligt sätt. Vi på B3 Reach är ett nördigt konsultbolag med ett helt stim nyfikna och kluriga individer. Så vad menar vi med det nördiga bolaget? Jo, vi är alla nördar på något sätt och utöver ett brinnande intresse för någon teknik så grottar vi ner oss i sådant som segling, stickning, matlagning, cykling, ölbryggning, ridning, litteratur, botanik och mycket mer. Ju längre den listan blir desto bättre! Vi har bland annat en kille som byggde om sin 3D printer för att printa choklad… bara det liksom!

Vi är övertygade om att människor som får utrymme att utvecklas och vara sig själva är vassare, smartare och inte minst gladare. Därför vill vi lära känna dig och vad du tycker är roligt, läskigt, motiverande men framförallt veta vad din hund heter.

Men what´s in it for you? Du får jobba på ett av Sveriges personligaste bolag, bara det liksom. Du kommer även få såna saker som lön och semester och sådär såklart (och frukost på fredagarna). Men framförallt så värdesätter vi dig för den individ du är, och vi kommer låta dig få fortsätta vara just den, bara lite nördigare och lite bättre!

Dela detta jobb

logga
Utveckla med oss i Jönköping och Linköping

B3 Consulting Group