itjobb.se

Utvecklare av nästa generations mjukvara till Elecosoft

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-22

Ansök nu

Utvecklare av nästa generations mjukvara till Elecosoft

Vill du bli en del av ett ständigt växande företag som vågar satsa på juniora talanger och som utmanar tekniken för att hitta lösningar på kunders problem? Här är tjänsten för dig med intresse för 3D-grafikprogrammering som vill vara med och utveckla nästa generations CAD-programvara. Ansök redan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten
Elecosoft är ledande inom IT-verktyg anpassade för bygg- och installationsbranschen. Idén bakom företagets tjänster och program är att de ska förenkla processerna kring planering, kalkylering, design, projektering och uppföljning.

Då Jonathan som haft rollen ska flytta söker vi nu en person som ska arbeta med utvecklingen av Staircon - en programvara för design och tillverkning av trappor och där du får vara med och utveckla en ny generation mjukvara. Programvaran Staircon används av hundratals kunder runt om i världen och för att fortsätta denna framgångssaga söker vi dig som vill vara med på denna resa.

Jonathan berättar att det är det roligaste jobbet han haft och uppskattar att man verkligen har en stor inverkan på var produkten Staircon är på väg och hur man ska ta sig dit. Vidare beskriver han att applikationerna används av människor vilket gör att man ofta får direkt feedback när man gjort något som förenklat deras vardag.

Du erbjuds

 • En möjlighet för dig som är i början av karriären att bli en del av ett företag med mycket kompetens.

 • Ett jobb där du får arbeta med nya teknologier.

 • Att bli en del av ett företag som ständigt växer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Elecosoft.

Arbetsuppgifter
Som utvecklare kommer du arbeta agilt i ett tvärfunktionellt team där det för närvarande är fyra utvecklare. Tillsammans med teamet kommer du att arbeta med utvecklingen av deras produkt Staircon. Idag består den av en CAD-del för design, en CAM-del för produktion och en web-applikation för visualisering och beställning av trappmodeller.

Ditt jobb kommer innebära bland annat:

 • Implementering av matematiska algoritmer

 • MMI intensiv 3D utveckling

 • Utveckling av en ny generation mjukvara

 • Utveckling och support av Staircon bedrivs i Skellefteå vilket även är din framtida stationeringsort, men du kommer ha dialog med såväl kollegor som återförsäljare i andra länder.

Vi söker dig som

 • Har utbildning inom relevant område.

 • Är teknisk utvecklare med förmåga att visualisera objekt i 3D

 • Har kompetens inom C# och C++

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift för att kunna kommunicera med kollegor och återförsäljare.

Det är meriterande om du har ett matematiskt intresse och har du dessutom erfarenhet inom utveckling av CAD-program och webprogrammering ser vi det som positivt. Detsamma gäller om du har kopplingar till Skellefteå.

Som person trivs du med att tillsammans med dina kollegor driva den tekniska utvecklingen framåt. Du är en strukturerad problemlösare som vill se resultat och vill vara med på Elecosofts resa framåt!

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Centrala Skellefteå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elecosofts önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Utvecklare av nästa generations mjukvara till Elecosoft

Academic Work