itjobb.se

Utvecklare, C++ till HiQ

Ansök nu

Utvecklare, C++ till HiQ

"Lösningar som förenklar och förbättrar för människor" - så lyder HiQ's motto. HiQ söker nu dig som vill arbeta med spännande uppdrag som C++utvecklare och som brinner för programmering och utveckling. Oavsett om du är ny i karriären eller har några års erfarenhet så har HiQ plats för dig! Låter detta intressant? Läs vidare och ansök redan idag då urval sker löpande.

Om tjänsten

HiQ befinner sig i en expansionsresa och söker först och främst dig med rätt driv, ambition, vilja och intresse. Vi söker både seniora och juniora C++utvecklare som vill vara en del av HiQ:s utvecklingsteam och jobba med att förenkla människors vardag. Tillsammans arbetar de med bland annat autonoma fordon, videokonferenssystem, framtidens intelligenta låssystem, tågsimulatorer och utveckling mot nätverksprocessorer.

På HiQ gillar de att arbeta fokuserat tillsammans. De vet att ett innovativt team kan uträtta underverk och att kvalité är en del av framgången. De sätter en stor ära i att känna sina kunder och hjälpa dem till framgång och firar hellre en gång för mycket än en gång för lite. Att förenkla människors liv med teknik, design och kommunikation är deras grundinställning och de ser till att ha roligt under tiden. I lokalerna i Örebro City råder en prestigelöshet och ett öppet klimat där kommunikation är en nyckelfaktor. En stor mängd uppdrag inom flera olika branscher finns tillgängliga och de vågar lova att de kommer kunna matcha dina drivkrafter och önskemål om utmaningar.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare på HiQ kommer du arbeta på uppdrag ute hos kunder eller inhouse. Det innebär att du arbetar varierat i stora och små projekt antingen mot HiQ eller deras kunders behov.

HiQ erbjuder utmanande arbetsuppgifter där du får jobba i en kreativ miljö med kunniga kollegor inom både teknik och design. Du får möjlighet att delta i och leda utvecklingen av deras kunders framtida produkter och IT-system inom en rad olika branscher såsom fordon, industri, försvar samt myndigheter och finans.

Du kommer exempelvis att:

 • Jobba i tighta utvecklingsteam
 • Bidra med din kompetens och ta fram lösningar som gör nytta för kund och beställare
 • Dela med dig av dina kunskaper till dina kollegor och utvecklas tillsammans med dem
 • Vara en del i företagets kultur och skapa god stämning och bidra till ett gott samarbete

Vi söker dig som

 • Har en universitets- eller högskoleutbildning som dataingenjör, alternativt utbildning som vi bedömer likvärdig

 • Har god kunskap i C++ och har med fördel suttit med programmering på din fritid i form av egna hobbyprojekt

 • Har ett stort intresse av moderna utvecklingsmetoder som Scrum och andra agila metoder

 • Vill utveckla den senaste tekniken på Windows eller Linux

 • Talar och skriver svenska obehindrat då det används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av utveckling i C++ samt har erfarenhet av embeddedutveckling i realtidsmiljö. Till denna tjänst fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och som person är du:

 • Trygg i dig själv
 • Initiativtagande
 • En lagspelare
 • Ansvarstagande

Övrig information

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och HiQs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

HiQ erbjuder utmanande arbetsuppgifter både hos deras kunder samt i deras egen regi där HiQ har helhetsansvar för projekten. De använder de senaste utvecklingsmetoderna och även de mest efterfrågade utvecklingsmiljöerna. På HiQ satsar de stort på matchning mellan konsult och uppdrag samt att deras konsulter ska känna sig hemma på HiQ. Som medarbetare på HiQ kan du förvänta dig innovativa projekt och en företagskultur som präglas av högt i tak och en god balans mellan arbete och privatliv.

Dela detta jobb

Utvecklare, C++ till HiQ

Academic Work