itjobb.se

Smartsign är en av världens ledande tillverkare av mjukvara för digital signage, med mer än 20 års erfarenhet av digital signage-installationer i hela världen. Huvudkontoret finns i Borlänge, men med säljkontor och representation i över 30 länder.

Företaget grundades 1998 i Borlänge och sedan dess har Smartsigns mjukvara för digital signage kontinuerligt utvecklats och förfinats och är idag en av världens absolut mest flexibla, kraftfulla och lättanvända verktyg på marknaden. Teknikutveckling och användarvänlighet ligger alltid i fokus. Det ska vara roligt och enkelt att använda Smartsigns. www.smartsign.se

2016 fick företaget utmärkelsen Samsung Platinum Partner 2016 och samarbete med internationella företag som LG, NEC, Philips och Panasonic har varit en framgångsfaktor

Arbeta hos den lokala globala?

Frontend Systemutvecklare!

Vi söker nu en kreativ frontend utvecklare som kommer vara helt fokuserad på att utveckla vår produkt som används av 1000-tals företagskunder världen över.

I din roll som Frontend utvecklare kommer du att fokusera på användarupplevelsen för att ta vår redan populära plattform till nya höjder. Hos oss är du en viktig del av ett växande team. Du bidrar genom att vara proaktiv och se nya möjligheter hos kunderna, samt genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor.

Vi tror att du har några års erfarenhet av systemutveckling och responsiv webbdesign då främst med Angular, HTML5, CSS3 och JavaScript. Har du även kunskaper eller vill lära dig i Vue.js, React och TypeScript så tveka inte att söka eller ringa rekryteringskonsult Peter Boström för att ställa frågor.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Lundin & Boström. Vid eventuella frågor kontakta rekryteringskonsult Peter Boström 0243-22 66 51. Ansökningar tas emot via Lundin & Boströms hemsida: www.lundinbostrom.se Vi kan komma att hantera ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt. 

Utvecklare Frontend till Smartsign

Ort
Utgår

2020-06-15

Ansök nu

Dela detta jobb