itjobb.se

Smartsign är en av världens ledande tillverkare av mjukvara för digital signage, med mer än 20 års erfarenhet av digital signage-installationer i hela världen. Huvudkontoret finns i Borlänge, men med säljkontor och representation i över 30 länder.

Företaget grundades 1998 i Borlänge och sedan dess har Smartsigns mjukvara för digital signage kontinuerligt utvecklats och förfinats och är idag en av världens absolut mest flexibla, kraftfulla och lättanvända verktyg på marknaden. Teknikutveckling och användarvänlighet ligger alltid i fokus. Det ska vara roligt och enkelt att använda Smartsigns. www.smartsign.se

2016 fick företaget utmärkelsen Samsung Platinum Partner 2016 och samarbete med internationella företag som LG, NEC, Philips och Panasonic har varit en framgångsfaktor

Arbeta hos den lokala globala?

Systemutvecklare Fullstack!

Vi söker nu en kreativ utvecklare som kommer vara helt fokuserad på att utveckla vår produkt som används av 1000-tals företagskunder världen över.

I din roll som utvecklare Fullstack kommer du att få varierande uppgifter med allt från framtagning av användargränssnitt till att skapa och använda databasstrukturer, till att förstå och tillgodose kundens behov och önskemål.

Hos oss är du en viktig del av ett växande team. Du bidrar genom att vara proaktiv och se nya möjligheter i teamet och hos våra kunder, samt genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor.

Vi tror att du har några års erfarenhet av systemutveckling och har goda kunskaper i C# .NET, .NET Core och MS SQL. Har du även intresse kring och vill lära dig Node, Angular och HTML5 samt nHibernate så kan du vara den vi söker.

Känner du igen dig tveka inte att söka tjänsten eller ringa rekryteringskonsult Peter Boström för att ställa frågor.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Lundin & Boström. Vid eventuella frågor kontakta rekryteringskonsult Peter Boström 0243-22 66 51. Ansökningar tas emot via Lundin & Boströms hemsida: www.lundinbostrom.se Vi kan komma att hantera ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt.

Utvecklare Fullstack till Smartsign

Ort
Utgår

2020-06-15

Ansök nu

Dela detta jobb