itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utvecklare inom Business Intelligence

Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Utvecklare inom Business Intelligence

Arbetsplatsbeskrivning

Har du bakgrund som Business Intelligence utvecklare, med erfarenhet från databasutveckling och datalager och är på jakt efter att testa något nytt? 

Välkommen till Region Jämtland Härjedalen. 

Nu förstärker vi vårt team inom Business Intelligence med en senior utvecklare med fokus på att förbättra och utveckla vårt beslutsstöd för framtidens utmaningar. Region Jämtland Härjedalen har som uppdrag att bedriva en modern hälso- och sjukvård med hög kvalitet samt att arbeta med förebyggande insatser inom folkhälsa. Vi ansvarar även för den regionala utvecklingen, genom ett aktivt arbete inom näringsliv, utbildning och kultur.  

Vi är nu under uppbyggnad av en ny Business Intelligence-lösning som spänner över alla regionens verksamhetsområden. Resultatet kommer bli en förbättrad analys- och rapporteringsmiljö baserad på den senaste tekniken. Vi vidareutvecklar vårt datalager, inför ett nytt BI-verktyg och skapar flera integrationer till interna och externa parter. 

Teamet för Business Intelligence har ett end-to-end ansvar för att integrera, strukturera, visualisera och leverera data till såväl externa myndigheter som interna användare. Vi söker dig med kunskap inom Business Intelligence, gärna med erfarenhet från datalager och hela processen till framtagande av dashboards. Hos oss finns möjlighet att vara med och forma tjänsten utifrån ditt intresse och erfarenhet. Du är en driven, analytisk och strukturerad problemlösare som kan bidra till att på såväl övergripande nivå, som på detaljnivå planera ditt och teamets arbete. 

Arbetsbeskrivning

Som utvecklare kommer du i tätt samarbete med det övriga teamet att planera och genomföra uppdateringar, underhåll och struktur av vårt datalager och BI-verktyg, samt utveckling av rapporter och dashboards. 

Arbetsuppgifterna innebär:
• Utveckling i Microsoft SQL Server och Microsoft Visual Studio
• Daglig drift och förvaltning av datalager 
• Design och utveckling av datalager
• Integration av nya datakällor 
• Hantering av komplexa datamängder
• Framtagning av kravspecifikationer i samarbete med verksamheten
• Utveckling av rapporter och dashboards

Kvalifikationer

Vi vill att du har:
• Relevant universitets-/högskoleutbildning inom exempelvis datateknik eller programvaruutveckling 
• Praktisk erfarenhet inom förvaltning och utveckling av datalager
• Teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet av Business Intelligence och datamodellering
• Praktiskt erfarenhet av T-SQL, och SSIS/Visual Studio
• Kunskap om arkitektur enligt Kimball
• Erfarenhet av Python är meriterande
• God kommunikativ förmåga och gärna delar med dig av din kunskap. 

Som person är du strukturerad och arbetar systematiskt, med ett agilt och behovsstyrt arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta och kan arbeta både självständigt och i team. Du har förmågan att översätta och kommunicera komplexa tekniska lösningar på ett förståeligt sätt, både muntligt och skriftligt. Du är analytisk och har passion för hur data och teknologi kan transformera verksamheter och kan omsätta krav från verksamheten till lösningar i BI-verktyget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi har vår arbetsplats i Östersunds centrum och erbjuder möjlighet att delvis arbeta på distans, detta ger goda möjligheter till att bo i Åre eller i övriga Jämtländska fjällvärlden. 

Andra uppgifter

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här kan du fylla din fritid med upplevelser. Många av oss som jobbar här har valt platsen för det enkla livet och för att vi värdesätter en rik fritid. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö, flextid och möjlighet till friskvård. Vi har egen träningslokal med gym och olika gruppaktiviteter. Vår personalförening erbjuder deltagande i olika aktiviteter och rabatterbjudande hos olika företag. 

Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan idag, men senast 22-08-14. 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Avslutning: 

Kontaktpersoner

Namn: Stefan Svedberg
Vik Enhetschef
Telefon: 063-14 76 52 
Email: stefan.svedberg@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Gunvi Dahlström
Vision
Telefon: 070- 587 43 07
Email: gunvi.dahlstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/620/2022
Sista ansökningsdag: 2022-08-14

 

Dela detta jobb

Utvecklare inom Business Intelligence

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård