itjobb.se

Utvecklare inom Business Intelligence till TSS

Ansök nu

Utvecklare inom Business Intelligence till TSS

TSS bedriver samhällsviktig verksamhet vars vision är att säkerställa säkra läkemedel för varje patient. Företaget växer och behöver nu utöka sitt R&D team med en Business Intelligence-utvecklare. TSS söker dig som gillar kodning och fokus på det tekniska i arbetet. Du har ett intresse för databaser och SQL samt en stor vilja att fortsätta utvecklas. Här får du möjligheten att arbeta i en internationell och dynamisk miljö och forma innovativa lösningar tillsammans med dina kollegor och kunder!

Om tjänsten
TSS är ett svenskt, ledande SaaS bolag med mer än 20 års erfarenhet inom temperaturövervakning. Bolagets molnbaserade lösning har utvecklats i nära samarbete med några av världens ledande läkemedelsföretag, och garanterar säker leverans av läkemedel från produktion hela vägen till patienten. Genom insamling av data genom hela distributionskedjan möjliggörs även insikter som kan effektivisera leveransprocessen vilket både sparar kostnader och ökar hållbarheten.

Sedan starten 1992 har TSS genomgått en transformation från att vara ett renodlat hårdvaruföretag, till en fullserviceleverantör med mjukvara, hårdvara och flertalet tjänster inom produktportföljen. Samarbete, innovation, kvalité, ansvarstagande och hållbarhet är värdeorden som vägleder arbetet i detta entreprenöriella och innovativa tillväxtbolag som verkar i en högst internationell miljö med stora globala kunder.

Som anställd hos TSS erbjuds du bland annat

  • Bli en del av ett tillväxtbolag där beslutsvägarna är korta och din egen påverkan stor

  • Arbeta i en internationell, dynamisk och ambitiös miljö med spännande kunder och utmanande uppdrag

  • Bli en del av ett tight team som gör många roliga aktiviteter tillsammans, bland annat kungsholmen runt, TSS inshore race och såklart spontana AW's

  • Arbeta i nyrenoverade lokaler mittemot nya Karolinska som ligger ett stenkast från St. Eriksplan

  • Stor flexibilitet i arbetet

  • Generöst friskvårdsbidrag, årlig hälsokontroll, möjlighet till privat sjukvårdsförsäkring och 30 dagars semester

Arbetsuppgifter
TSS kunder har stort behov av visibilitet av och insikter kring deras supply chain. Dels för att säkerställa att läkemedel håller rätt kvalitet men också för att identifiera ”actionable insights” kring hur deras supply chain kan utvecklas. Som Business Intelligence-utvecklare kommer du vara involverad i viktiga, spännande och utmanande projekt relaterat till detta. Du kommer arbeta med vidareutveckling av TSS BI applikation, datanalyser, rapporter och dashboards.

Tjänsten passar dig som vill jobba med ett bolag som bedriver samhällsviktig verksamhet, har ett stort tekniskt intresse och gillar att arbeta med människor. Du har en stor vilja att utvecklas, arbeta i en internationell och dynamisk miljö och forma innovativa lösningar tillsammans med dina kollegor och kunder.

Vi söker dig som

  • Har en civilingenjörsutbildning eller motsvarande med inriktning mot Datateknik/IT

  • Har 2+ års erfarenhet av utveckling inom Business Intelligence

  • Har mycket goda kunskaper inom SQL och erfarenhet av utveckling i MySQL

  • Är obehindrad i det engelska språket i tal och skrift då koncernspråket kräver detta

Det är meriterande om du har erfarenhet utav Tibco JasperSoft.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser i denna rekrytering. Det är därför viktigt att du älskar all form av problemlösning och arbetar lösningsfokuserat och självständigt. Du är kommunikativ och har lätt för att sätta dig in andras och kunna förmedla ditt eget perspektiv. Du är även resultatinriktad och strävar efter att utveckla förbättringar för verksamheten. Till sist är du strukturerad och noggrann och har en prestigelös och flexibel inställning då kundernas krav kan komma att ändras längs arbetets gång.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Solna/Torsplan, mittemot nya Karolinska

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TSS önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

 

Dela detta jobb

Utvecklare inom Business Intelligence till TSS

Academic Work