itjobb.se

Utvecklare inom C++ till världsledande Transoft Solutions!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

Utvecklare inom C++ till världsledande Transoft Solutions!

Är du en junior C++ utvecklare? Är du intresserad av att jobbat med avancerad teknik och lära dig allt inom detta? Då är det dig vi söker till Transoft Solutions, ett internationellt bolag som jobbar med applikationsutveckling för ingenjörer som fokuserar på flygindustrin. Ansök idag, då urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för Transoft Solutions räkning en C++ utvecklare till deras kontor i Göteborg.

Transoft Solutions är ett internationellt med huvudkontor i Kanada. Det de gör är att utveckla CAD-baserade applikationer för ingenjörer som skall designa vägar främst inom bil och flygplansindustrin. Det är ett innovativt bolag som är världsledande i det de gör. Det går bra för Transoft Solutions och nu behöver de förstärkning på utvecklar-sidan här i Göteborg.

Totalt på bolaget är dem ca 100st sprida över hela världen. På Göteborgskontoret är dem 7st varav två av dessa är utvecklare och kommer att ingå i ditt team. De två utvecklarna som sitter här idag kommer att vara dina mentorer för att du som junior så snabbt som möjlig skall komma in i din roll.

Här kan du förvänta dig att komma in i ett bolag där sammanhållning, personlig utveckling och kontinuerlig utveckling värderas högt. Transoft Solutions värdeord är “our Customers”, “our Product” och “our People”.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Transoft Solutions önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Transoft Solutions. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare på Transoft Solution kommer du ständigt att jobba med att utveckla bolagets egna program. Vidare kommer du att jobba agilt med dina två medarbetare. Här kommer du få chansen att ta mer ansvar med tiden, eftersom att Transoft Solutions är världsledande inom ingenjör transport system kommer du jobba med avancerad teknik.

Du kommer till exempel att:

 • Utveckla nya funktioner i deras CAD-applikationer.

 • Jobba med Visualisering.

 • Optimera kod för att göra produkten så effektiv som möjligt.

Tjänsten passar dig som har en passion för IT och ny teknik.

Vi söker dig som

 • Högskoleutbildning inom relevant område.
 • Har goda kunskaper inom C++-programmering.
 • Behärskar det engelska språket i tal och skrift då det kommer att användas i rollen.
 • Har ett genuint intresse för programmering med hobbyprojekt via Github eller liknande.

Det är meriterande om du:

 • Har goda kunskaper inom CAD-programmering.
 • Har jobbat i en liknande roll tidigare.

Som person triggas du av utmaningar och älskar problemlösning. Vidare har du ett matematiskt/logiskt tänk till din problemlösning. Här kommer du att få lära dig av seniora utvecklare och ta mer och mer ansvar med tiden, därför ser vi också att du ständigt vill lära dig mer för att till slut bli en riktigt bra utvecklare.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Augusti - September

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Mölndalsfabriker

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Transoft Solutions Transoft Solutions develops and supports innovative and timesaving CAD-based software for engineers, architects, and drafters for their civil and infrastructure design and planning needs. Transoft’s products have become the de facto standard of the departments of transportation of many state and national agencies throughout the world – a level of success that clearly makes us a worldwide leader in our field.

Dela detta jobb

Utvecklare inom C++ till världsledande Transoft Solutions!

Academic Work