itjobb.se

Utvecklare inom Cloud till Combitech i Stockholm

Ansök nu

Utvecklare inom Cloud till Combitech i Stockholm

Combitech Stockholm är inne i en expansiv fas och söker dig med erfarenhet och intresse av cloud. Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta i varierande uppdrag inom olika branscher, exempelvis finns det möjligheter för spännande uppdrag inom telekom, medtech samt framtidens flyg– och fordonsindustrin. I konsultrollen får du möjlighet att jobba i projekt i de områden som intresserar just dig! 

Din roll som utvecklare 

Några av våra kunder tar sitt första flaxande vingslag mot molnen och därmed har du stora möjligheter att få vara med och göra det grundläggande arbetet. Du kommer att vara en del av ett stort tekniksprång inom svensk industri.  

Exempel på uppdrag kan vara att du skapar smarta system med hjälp av AI för att analysera data som kunden använder för att utveckla säkra produkter. I projekten har du nära samarbete med andra utvecklare, arkitekter, kravställare och testare. Oavsett om du sitter i våra inhouse-team eller hos kund möts du av en agil kultur där du får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar.  

Combitech erbjuder spännande uppdrag i Stockholmsområdet tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska ämnen men även personlig utveckling. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra. 

Vad kan du tillföra? 

Vi söker dig som vill jobba med att utveckla applikationer och system för molnet. Vi tror att du har en teknisk utbildning i grunden och har jobbat något år med exempelvis AWS, Azure, Google Cloud eller OpenStack. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med containerbaserade system med verktyg som Docker och Kubernetes.  

Du känner dig bekväm med, och har god förståelse för, utvecklingsprocessen och den agila arbetsmetodiken. Det är meriterande om du har erfarenhet av Go/Golang, Microservices, Linux, Python, SQL eller bara ett starkt intresse att lära dig några av dessa områden. 

Skulle du sakna något av ovanstående nämnd kompetens erbjuder vi möjligheter till ett brett utbud av kurser både internt och externt. Hos oss är din ambition och viljan att utvecklas det primära där vi skapar förutsättningarna och möjligheterna tillsammans.  

Som konsult är det viktigt att du är lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din omgivning, både kollegor och kunder. 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten, urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Dela detta jobb

Utvecklare inom Cloud till Combitech i Stockholm

Combitech AB