itjobb.se

Utvecklare inom data warehouse till väletablerat bolag!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-05-29

Ansök nu

Utvecklare inom data warehouse till väletablerat bolag!

Vår kund är inne i en spännande förändringsresa på väg mot ett agilt arbetssätt. Samtidigt skapar den digitala transformationen nya möjligheter och krav på snabba IT-leveranser och tätt samarbete med verksamheten då de moderniserar och introducerar ny teknik. Nu söker IT-enheten en systemutvecklare till ett team med fokus på Data Warehouse och Business Intelligence. Du kommer arbeta i en kreativ och modern miljö med kontor mitt i Stockholm city!

Om tjänsten

Du kommer tillhöra ett team som ansvarar för att tillhandahålla företagsgemensam information som bland annat används för affärsanalyser och rapporteringar. Som systemutvecklare kommer du arbeta över hela området från bearbetning av källdata och modellering till presentation och visualisering av data.

Teamen står inför stora utmaningar för att snabbare kunna tillgodose det ökade informations- och analysbehovet inom företaget. Vår kund tror på tvärfunktionella, självorganiserade team som arbetar mot ett tydligt syfte. Teamen ansvarar för en helhet, från behov till produktionssättning och drift.

Arbetsuppgifter

I denna roll ligger fokus på utveckling men det kommer också vara delar som innefattar analystester av data, bygga automattester och teststrategi. Teknikerna som används är bland annat Microsoft SQL Server inkl SSIS, SSRS och SSAS, samt Tableau.

Vi söker dig som

  • Eftergymnasial utbildning inom IT
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet av systemutveckling
  • Har goda kunskaper i SQL
  • Du är bekant med Microsoft SQL och ingående funktioner så som datalagerhantering, Business Intelligence och dataintegration
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Vi ser att du är bekväm med ett agilt arbetssätt och har erfarenhet av agila metoder som Scrum och Kanban. Det är meriterande om du har erfarenhet av Azure.

För att passa i rollen är du en analytisk person som trivs i att arbeta på ett resultatorienterat sätt gentemot givna tidsramar och att samarbeta i team. Vi ser också att du är en nyfiken person som trivs i att vara i en ständigt lärande miljö där du hjälper vår kund att tänka nytt.

Övrig information

  • Start: Senast augusti men gärna innan sommaren.
  • Placering: Stockholm city
  • Omfattning: Heltid, flextider, du kan arbeta hemma ibland vid behov

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Utvecklare inom data warehouse till väletablerat bolag!

Academic Work