itjobb.se

UTVECKLARE INOM HMI

Ansök nu

UTVECKLARE INOM HMI

Vi på Combitech i Karlskoga och Örebro expanderar och söker nu dig som är ute efter nästa utmaning inom HMI

DIN ROLL SOM KONSULT
Som utvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling inom HMI i form av användargränssnitt, UX och UI. Ditt arbete sker i nära samarbete med våra kunder och beroende på uppdrag kan du sitta inhouse eller på plats i kundens verksamhet. Våra konsulter arbetar i högteknologiska projekt med både design, utveckling och implementation för att skapa tillgänglighet och användarvänlighet i systemen.

I din roll kommer du att få bidra med din kunskap och erfarenhet inom området, för att skapa de bästa användarupplevelserna hos våra kunder inom fordons- och försvarsbranschen. Uppdragen är långa, stabila och tekniskt avancerade.

Du kommer att samarbeta med olika professioner och det är en självklarhet att du delar med dig av din kunskap, samtidigt som du får möjlighet att bolla komplexa lösningar med kollegor med olika erfarenheter.

Du kommer att tillhöra Combitechs kontor i Karlskoga eller Örebro, men då vårt upptagningsområde sträcker sig från Arboga till Karlstad ser vi körkort som en fördel.
I Örebro har vi nyligen flyttat in i nya, centrala lokaler och både där och i Karlskoga uppskattar vi anställda att umgås med varandra på olika sätt. Det kan vara allt ifrån gemensamma frukostar, föreläsningar eller utbildningar till att åka skidor tillsammans.

VAD KAN DU TILLFÖRA?
Du har en relevant teknisk utbildning samt några års arbetslivserfarenhet inom HMI/användargränssnitt eller UX/UI. Du är väl insatt i såväl konceptdesign och prototyping som implementation och har stort intresse för användarperspektivet.  

Du är en prestigelös person som stöttar andra för att uppnå gemensamma mål, och drivs av att få fira gemensamma framgångar. Du ser vikten i att få in olika perspektiv för att hitta bästa möjliga lösning och ditt nyfikna förhållningssätt hjälper dig framåt i ditt arbete.
På Combitech arbetar vi mycket med kompetensutveckling, och ser därför att du är en person som har en vilja att kontinuerligt utvecklas.

Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Rollen kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

KOM OCH GÖR SKILLNAD
Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Dela detta jobb

UTVECKLARE INOM HMI

Combitech AB