itjobb.se

Utvecklare inom Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV till COSMO CONSULT

Ansök nu

Utvecklare inom Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV till COSMO CONSULT

Har du några års erfarenhet av systemutveckling inom Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV och motiveras av att sätta dig in i uppbyggnaden av komplexa affärssystem? Vi söker dig som vill hjälpa företag att förbättra och utveckla sina affärssystem. COSMO CONSULT är en ledande leverantör av ERP-lösningar för Microsoft Dynamics och du välkomnas till en modern arbetsgivare med tillväxtambitioner som arbetar med de allra senaste teknikerna och arbetssätten. Vill du vara med och utveckla framtidens affärssystem?

Om tjänsten

COSMO CONSULT är en av världens ledande Microsoft Dynamics partners och har ett unikt erbjudande kring Microsofts affärssystem Dynamics 365 Business Central. Globalt har bolaget ca 1200 anställda och i Sverige arbetar ca 50 medarbetare utspridda på fem kontor. För denna tjänst finns det möjlighet att arbeta från kontoret i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Du erbjuds:

 • En modern arbetsgivare med tillväxtambitioner på den svenska marknaden som arbetar med de senaste teknikerna och arbetssätten.
 • Fräscha kontor på centralt belägda platser. Kontoret i Stockholm är exempelvis beläget i helt nyrenoverade lokaler i Sundbyberg och erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både E4:an, buss, tvärbana och tunnelbana.
 • Laganda: Hos COSMO CONSULT är du aldrig ensam och den vänliga atmosfären gör det enkelt att fråga om hjälp. Du kommer få möjligheter att arbeta tillsammans med flera av Sveriges mest erfarna och kompetenta Business Central-kollegor. Teamwork är en självklarhet och medarbetarna är generösa med kunskapsdelning för att hjälpas åt att ständigt bli ännu bättre.
 • Frihet: Balans mellan privatliv och arbete är viktigt och därför är arbetstiderna givetvis flexibla och familjevänliga. COSMO CONSULT är en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.
 • Förmåner: De anställda är det viktigaste COSMO CONSULT har och därför vill de erbjuda det allra bästa till medarbetarna! Du erbjuds ett fördelaktigt förmånspaket med bl.a. friskvårdsbidrag och bra pensionslösning. Med hälsa och välmående som ett fokusområde anordnas aktiviteter under året samt trevliga tillställningar såsom konferenser mm.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare i Business Central teamet kommer du omges av många erfarna och kompetenta medarbetare. Teamet levererar branschlösningar till kunder inom produktion, fashion och retail med 100% fokus på Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på kund och uppdrag, men exempel på arbetsuppgifter kan vara:

 • Utveckling i Microsoft Dynamics 365 Business Central/Microsoft Dynamics NAV (inklusive vertikala tilläggslösningar)
 • Utveckling av integrationer till omkringliggande applikationer, samt Microsofts övriga produkter
 • Införande av Microsoft Dynamics Business Central hos kund där du ingår i projektteam
 • Utveckling av löpande förvaltningsärenden hos befintliga kunder där du ingår som en medlem i ett kundteam
 • Beroende på eget intresse och kunskap kan du t.ex. även komma att jobba med frågor som installation, prestandaoptimering, kravställning och design

Du kommer att arbeta med flera olika tekniker och vanligt förekommande är: AL, JavaScript, .NET, Azure, Power plattformen, Version Control mfl.

Vi söker dig som

 • Har utbildning inom systemvetenskap, civilingenjör eller som har motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har erfarenhet av systemutveckling inom Microsoft Dynamics Business Central/Microsoft Dynamics NAV, Version Control eller andra affärssystem
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Som person är du kundorienterad och känner dig bekväm i sociala sammanhang. Du gillar att hålla dig uppdaterad inom de senaste teknikerna och involverar dig gärna i programmeringsprojekt på fritiden. Du är en sann lagspelare med stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Det finns goda möjligheter till att agera mentor till yngre kollegor om intresse finns. COSMO CONSULT tror på kompetensdelning i alla riktningar – tillsammans blir arbetet både roligare och mer effektivt! I övrigt är du kreativ och noggrann samt har en förmåga att driva dina åtaganden i mål.

Övrig information

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, med sex månaders inledande provanställning

 • Placering: Löfströms allé 5a, Sunbyberg, alternativt på kontoret i Göteborg eller Malmö

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att bli direkt anställd hos COSMO CONSULT och deras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt.

Information om företaget

Läs mer om COSMO CONSULT här.

Dela detta jobb

Utvecklare inom Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV till COSMO CONSULT

Academic Work