itjobb.se

Utvecklare inom .NET till Nethouse

Ansök nu

Utvecklare inom .NET till Nethouse

”Det bästa med mitt jobb är att varje dag är unik. Variationen i utmaningarna gör varje dag spännande” - så lyder ett citat från en av Nethouse medarbetare. Som systemutvecklare hos Nethouse får du en utmanande roll där du kommer att arbeta både med problemlösning och proaktivt förbättringsarbete i komplexa miljöer. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Genom rätt kunskap, med ett stort engagemang och en hög kvalité är Nethouse företaget som utvecklar affärer och verksamheter med hjälp av smart teknik. Här har vi ett bolag som har vad som krävs för att göra verklig skillnad för sina kunder när det kommer till smartare, lönsammare och effektivare system!

Engagemang, kompetens, lönsamhet och ödmjukhet är Nethouse kärnvärden. Man tar hand om och har stor respekt för varandra och stämningen beskrivs som öppen och familjär där man aldrig är ensam och där luncherna gärna tillbringas i varandras sällskap!

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nethouse. Denna tjänst är på heltid och Nethouse behov är långsiktigt. Det finns mycket goda möjligheter att på sikt bli överrekryterad till Nethouse, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

• Utveckla i Microsoft-miljöer, ofta i molnbaserade lösningar

• Arbeta i team hos Nethouse med kunduppdrag

• Arbeta tillsammans med kollegor på andra orter och inom andra teknikområden

För att få en bra start i din nya roll kommer du att få en genomgående introduktion av arbetet och en fadder som stöttar dig i ditt dagliga arbete.

Vi söker dig som

• Har studerat dataingenjör, systemvetenskap eller likvärdig utbildning med fokus på programmering

• Har några års erfarenhet av systemutveckling, gärna för webb

• Har erfarenhet av .NET, C# och SQL

• Talar och skriver svenska obehindrat, för att kunna kommunicera med kunder och kollegor

Meriterande är om du har erfarenhet av Azure och .NET Core. Det är dessutom meriterande om du programmerar på fritiden och exempelvis kan visa upp något arbete.

Som person är du:

• Kommunikativ

• Problemlösande

• Samarbetsvillig

I denna roll kommer stor vikt att läggas vid ditt tekniska intresse och kunskap.

Övrig information

• Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningtid

• Omfattning: Heltid, 8-17

• Placering: Nethouse nybyggda lokaler i Örebro

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nethouse önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Information om företaget

Nethouse är ett IT- och konsultbolag som jobbar med affärskritiska lösningar. Rätt teknik använd på rätt sätt kan kraftigt förbättra en verksamhet eller ett företags konkurrenskraft. Nethouse är företaget som hjälper kunder att utveckla sina affärer inom IT och nå nya mål med rätt teknik på rätt plats. För hos Nethouse finns kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad med hjälp av smart teknik!

 

Dela detta jobb

Utvecklare inom .NET till Nethouse

Academic Work