itjobb.se

Utvecklare inom Python med stort intresse för 3D

Ansök nu

Utvecklare inom Python med stort intresse för 3D

Nu får du chansen att arbeta med den senaste tekniken inom 3D hos ett av världens ledande heminredningsföretag beläget i Älmhult. För att trivas i rollen är det viktigaste är att du är en nyfiken person med goda kunskaper inom Python - resten får du lära dig på plats! DevOps-teamet ser fram emot att välkomna dig som sin nya kollega!

Om tjänsten
Vår kund är ett av världens ledande heminredningsföretag beläget i Älmhult och du kommer att arbeta tillsammans med sex andra utvecklare i 3D DevOps-teamet. Här kommer du som är en riktig tekniknörd att trivas bra eftersom du får lära dig allt inom den senaste 3D-tekniken och arbeta med helt nya projekt där du och dina kollegor får testa er fram för att hitta den bästa lösningen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande. Det här är ett långsiktigt uppdrag där det finns möjlighet till överrekrytering på sikt.

Arbetsuppgifter
Som utvecklare kommer du främst att script och system helt i 3D. Teamet arbetar i tvåveckors-sprintar och har avstämning dagligen för att följa upp eventuella utmaningar i arbetet. Förutom ett nära samarbete med dina kollegor i teamet kommer du dagligen att arbeta med business analysts och 3D-artists. Du tar emot uppgifter som ska utföras, diskuterar möjliga lösningar och levererar produkten som slutligen testas. Det här är en riktigt bra möjlighet för dig som är junior att komma in i ett team där man hjälper och stöttar varandra. Har du istället en del erfarenhet med dig sedan tidigare kommer uppdraget att kunna anpassas efter det så att du blir tillräckligt utmanad.

Vi söker dig som
För att trivas bra i rollen kan du nyligen ha tagit examen från en IT-/teknisk utbildning eller vara självlärd i Python. Kanske har du läst en kurs inom 3D eller haft ett eget sidoprojekt som utvecklat dina kunskaper?

Krav för rollen är att du:

  • Har goda kunskaper i Python.

  • Är intresserad av och vill lära dig mer inom 3D.

  • Uttrycker dig obehindrat i engelska i såväl tal som skrift.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av 3D (3ds Max) och JIRA eftersom du kommer att arbeta med dessa program.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en person som älskar problemlösning, är kommunikativ och nyfiken.

Övrig information
Start: Omgående, enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Älmhult. Under rådande omständigheter jobbar alla 100% hemifrån. När man kan återgå till arbetsplatsen kommer det fortsatt finns möjligheter att till viss del jobba från distans.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Utvecklare inom Python med stort intresse för 3D

Academic Work