itjobb.se

Utvecklare med fokus på mjukvara till Combitech i Linköping

Ansök nu

Utvecklare med fokus på mjukvara till Combitech i Linköping

Vill du bli en del av våra tvärfunktionella utvecklingsteam i ett av våra åtaganden inhouse? Vill du kombinera spännande utveckling med att bli en del i ett välfungerande och sammansvetsat team? Då har vi något för dig och baserat på dina styrkor och egenskaper hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning!

Din roll som Utvecklare med fokus på mjukvara

Rollen är initialt ett inhouse-uppdrag  i något av våra egna team där uppgiften ligger i utveckling av olika tillämpningar för morgondagens utmaningar. Du ges möjlighet att arbeta med hela kedjan från design till implementation till test.

Våra team arbetar tvärfunktionellt enligt Agil-utvecklingsmetodik med stort erfarenhetsutbyte. Du blir en del av ett team med god sammanhållning där glädje, engagemang och trivsel står högt i fokus. Vi gör även sociala aktiviteter tillsammans på fritiden så som bowling och brädespelskvällar för de som har möjlighet.

Kontinuerlig lyhördhet för just dina önskemål är också en självklarhet, allt för att vi ska hitta just din motivation och drivkraft.

Vad du som utvecklare kan tillföra?

Du är en driven utvecklare som arbetat med utveckling några år. Ditt fokus ligger inom mjukvaruutveckling, systemutveckling eller båda delarna. För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du vill växa i en företagskultur där din utveckling värderas lika högt som din balans i livet, där du motiveras av samarbete och känner en passion för teknik.

Du har erfarenhet inom C/C++, C#, Java eller Python och trivs med att jobba enligt agila principer som Scrum och Kanban. Erfarenhet inom säkerhetskritisk mjukvaruutveckling, functional safety, artificiell intelligens, machine learning, signal- eller bildbehandling, sensor- eller reglerteknik är meriterande. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Visst låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Dela detta jobb

Utvecklare med fokus på mjukvara till Combitech i Linköping

Combitech AB