itjobb.se

Vill du hänga med oss på en häftig utvecklingsresa? Vi märker en kraftigt ökande efterfrågan av våra tjänster och kommer nu att öka upp våra team med ett flertal tjänster till vårt kontor i Kalmar och Göteborg. Vi på Zync älskar hybridpersoner som vill jobba brett över spektra.

Om tjänsten

Vi på Zync är grymma på att leverera lösningar inom Microsofts Dynamics olika områden, vilket vi också har fått 3 st av Microsofts utmärkelser ”Partner of the Year”. Vår styrka är att vi ofta jobbar tätt med våra kunder, utmanar dem i sin kravställning och sedan implementerar dessa i bra gedigna lösningar. I Kalmar så söker vi nu dig som är gediget kompetent, gillar att prata med kunder, är öppen, social, självgående och kan bidra till den redan härliga stämningen hos oss.

Utvecklare

Här söker vi dig som har erfarenhet av Webbutveckling i Microsofts miljöer. Kraven är C#, javascript och en vana att jobba i Devops. Allt annat är meriterande.
Hos oss får du lära dig plattformen och du kommer att få ett eget certifieringsspår hos Microsoft för att utvecklas mot den roll du väljer framåt. Detta är en gedigen utbildning som du kommer att ha nytta av många år framåt.

Vi jobbar agilt i våra projekt vilket medför att utvecklarna deltar tidigt i projektfaserna för att alla i projektet skall förstå kundens verksamhet och förväntningar. Detta är en återkommande positiv feedback hos våra medarbetare att få en inblick i och lära sig många av våra kunders olika verksamheter

Applikationskonsult/Projektledare

Har du erfarenhet av affärsprocesser i ett ERP- eller CRM-system, har du drivit eller varit verksam i ett förändringsarbete?  Har du kanske jobbat som affärskonsult eller projektledare? Denna roll är vi öppna för olika typer av erfarenheter, vi ser till att du lär dig applikationerna på plattformen och att du får ett individuellt certifieringsspår för en utvecklande resa hos oss med mycket varierande daglig kundkontakt med kunder i alla möjliga tänkbara brancher.

Vår arbetsmiljö

Zync jobbar med Microsoft Dynamics 365 plattformar och vi erbjuder olika spår för våra anställda att certifiera sig för att skapa och växa in i sin egen expertroll inom företaget.
Hos oss blir man en del av en kul gemenskap med varierande kontorsaktiviteter, vi träffas på vårt kvartersfik här på Storgatan, AW’s och en årlig konferensresa. Man pratar både med våra kunder och kompisarna på Göteborgskontoret på en daglig basis.

Vi erbjuder en vinstdelning som är lika för alla våra anställda, bra pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag och mycket mer.

Vi gör vårt yttersta för att erbjuda en stimulerande arbetsmiljö där vi tror och litar på individen och arbetar efter konceptet ”frihet under ansvar” där du själv balanserar upp mixen mellan hemarbete och kontor efter dina förutsättningar.

Kvalifikationer

Du har minst ett par års erfarenhet av ovanstående roller inom närliggande systemstöd och gärna tidigare jobbat med verksamhetsutveckling och i en konsultativ roll.
Som person behöver du vara positiv och nyfiken på våra kunders verksamhet och ha ett brinnande intresse för problemlösning och utveckling av våra kunders verksamhet.

Du trivs i en miljö där samarbete är centralt, du är prestigelös och delar med dig av din kompetens. Därtill är du självgående, lösningsorienterad och har förmåga att ta ansvar och driva egna initiativ. Vi samverkar med våra kunder och partners globalt så du bör känna dig bekväm med engelska språket i både tal och skrift.

Om arbetsgivaren

Zync är en ledande Microsoft Dynamics 365-partner som hjälper några av Sveriges främsta bolag med sitt förändringsarbete när det kommer till försäljning, marknadsföring och eftermarknad.

Vi är specialister på Microsoft Dynamics 365-plattformen. Det vi erbjuder våra kunder är att tydliggöra, förenkla och effektivisera dessa områden med vårt systemstöd och våra konsulttjänster.

Zync grundades 2008 kring vetskapen att flertalet CRM-implementationer och förändringsarbeten inte alltid blir framgångsrika. Med vår erfarenheterna från mer än 300 förändringsprocesser och projekt så erbjuder vi våra kunder den bästa kompetensen inom marknadsföring, försäljning, ledarskap, projektledning, CRM och förändringsarbete.

Vi har idag kontor Kalmar, Göteborg och Malmö. Zync är en av Microsoft Sveriges främsta partners inom Dynamics 365 i Sverige. Med hjälp av engagemang, erfarenhet, effektiva modeller och de bästa verktygen skapar vi långsiktigt hållbara projekt hos våra kunder. Läs mer om oss på www.zync.se

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar Zync med Telin Rekrytering & Konsult.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Therese Petersson på telefon 070-377 45 56 eller e-post therese@telinrekrytering.se

Välkommen med din ansökan!

Logo

Utvecklare och Applikationskonsult/Projektledare till Zync i Kalmar

Ansök nu

Dela detta jobb