itjobb.se

Vill du vara med och utveckla Next Generation Telco? Har du intresse och förståelse för IT-infrastruktur och vill få möjligheten att fördjupa dig inom området? Just nu söker vi databasutvecklare som kommer att arbeta i ett av Telias specialistteam i syfte att följa med när företaget tar nästa steg in i framtiden. Låter detta intressant? Ansök då redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker databasutvecklare till Telias Companys IT-infrastrukturavdelning. Avdelningen är ansvarig för att skapa och implementera Telias IT-infrastruktur genom bland annat molnbaserade lösningar, databaser, operativsystem och nätverk. Ansvaret omfattar arkitektur, utveckling, drift och automation i Telias datacenter. Denna enhet är en nyckelkomponent för företagets framtida utveckling och därför vill de förstärka med ytterligare stjärnor som vill ta med Telia in i framtiden.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Telia. Uppdraget kommer att vara på heltid och förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet är tanken att du efter denna period kommer att bli överrekryterad till Telia.

ARBETSUPPGIFTER

Som databasutvecklare med inriktning mot molnbaserade lösningar kommer du att arbeta med huvudfokus på att utveckla och upprätthålla organisationens databastjänster. I detta ytterst kompetenta team kommer du sitta nära arkitekter, plattformsägare och utvecklare från vilka du kommer få den bästa systemförståelsen. Dessa tjänster kan också vara framtida karriärvägar beroende på egna intressen och inriktningar.

Denna tjänst passar dig som antingen är helt nyexaminerad eller har några års erfarenhet och vill få möjligheten att utvecklas vidare i din roll. Telia erbjuder en arbetsplats med högt i tak och hög professionalism där man värnar om den personliga kompetensen. Det viktigaste för att lyckas i denna roll är intresset att vidareutveckla både din personliga kompetens och Next Generation Telco.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot IT

 • Har stor förståelse för databaser såsom Oracle, PostgreSQL och MySQL

 • Har förståelse för programmering inom Java eller Python

 • Har intresse av att lära dig mer om IT-infrastruktur, cloudlösningar och virtualisering

Vikten på förståelse grundar sig i att tjänsten ursprungligen är en mer senior tjänst där kravet på erfarenhet är högre än det vi söker här. Därför kommer det att ställas höga krav på dig som individ att vilja lära dig mer och söka upp information på egen hand.

Det är meriterande om du tidigare har jobbat med databasutveckling samt IT-infrastruktur.

Som person är du nyfiken och har en vilja av att lära dig mer. Du är öppen för nya möjligheter och driver på egen hand dina projekt framåt. För att lyckas i denna tjänst är Business mindset av stor vikt. Detta för att ha förståelse för organisationens behov och prioritera rätt frågor. Det mest relevanta är dock att du är en passionerad programmerare som gör allt du kan för att tillägna dig nya teknologier och trender.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid under 6 månader med stora möjligheter för förlängning

 • Lön: Enligt överenskommelse

 • Placering: Kalmar

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Telias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Telia tidigare Telia Sonera, är ett av Sveriges största IT-företag. De arbetar för ständig utveckling och lägger nu grunden för Next Generation Teleco. Genom att starta din karriär hos Telia får du möjlighet att utvecklas inom ett företag som genom många generationer tagit tillvara på kunskap och befunnit sig i ständig utveckling. Läs mer om hur Telia Company presenterar sig som arbetsgivare på deras hemsida

UTVECKLARE SÖKES TILL TELIA I KALMAR

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2018-08-22

Ansök nu

Dela detta jobb