itjobb.se

Utvecklare sökes till väletablerat IT-företag i Karlstad!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-12-10

Ansök nu

Utvecklare sökes till väletablerat IT-företag i Karlstad!

Är du examinerad dataingenjör, är redo för nästa steg i karriären och söker efter ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Vill du vara med och bygga framtidens mobila nät inom 5G? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu juniora utvecklare inom C-programmering. Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Vi söker nu juniora utvecklare som vill arbeta med C-programmering och inbyggda system. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Du erbjuds

 • Möjligheten att arbeta i spännande projekt tillsammans med mer seniora utvecklare, som du dessutom får bra stöttning av som ny i din roll.

 • Att ta nästa steg i din karriär och att skaffa dig meriterande erfarenheter inför framtiden. Du får möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter, utvecklas kompetensmässigt och i nära samarbete med dina kollegor i teamet.

 • Möjligheten att bredda ditt nätverk och få in en fot på ett ledande IT-tjänsteföretag samt vara med och utveckla framtidens mobila nät.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med olika typer av kunder och projekten kan variera i storlek men uppdragen handlar främst om abstrakt teknikorienterad programmering i inbyggda system. Systemen du kommer att arbeta med rör mobila nät samt radiokommunikation.

Vi tror att ditt tekniska intresse är mycket stort och att du inspireras av att bryta ned komplexa system och hitta lösningar på problem i systemen. Du kommer arbeta mycket brett inom området genom att bryta ner problemet, programmera, testa och dokumentera samt redovisa resultatet. Du kommer även få möjligheten att arbeta med emulatorer och simulatorer, genom att simulera senaste processorerna inom radioteknologi.

Vi söker dig som

 • Har en bachelor- eller masterexamen i Datavetenskap eller liknande utbildning där C-programmering inkluderats. Du kan även ha studerat Elektroingenjör eller Teknisk fysik. Examensbevis ska kunna uppvisas.

 • Har goda kunskaper inom C-programmering.

 • Har goda kunskaper inom Linux.

 • Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Som person är du analytiskt lagd och har ett sinne för att på ett metodiskt sätt lösa problem. Du är tekniskt intresserad vilket kan visa sig genom att du även på fritiden gärna sitter och knackar vid datorn. Då du kommer jobba i team är din samarbetsförmåga och sociala egenskaper av stor vikt, du är framåt och positiv som person. Därtill har du ett stort eget driv.

För att trivas i den här rollen krävs det att du är ansvarstagande och strukturerad för att kunna driva ditt arbete framåt på ett effektivt sätt. Du är även nyfiken och har en stark vilja av att lära!

Övrig information

 • Start: Omgående.

 • Omfattning: Heltid.

 • Arbetstider: 8.00-17.00, med möjlighet till flex.

 • Placering: Inre hamn, Karlstad.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Utvecklare sökes till väletablerat IT-företag i Karlstad!

Academic Work