itjobb.se

Utvecklare till DevCore

DevCore söker dig som har ambition och driv för att bli en ännu vassare programmerare än vad du är idag! Ta chansen att arbeta med härliga kollegor på en utvecklade arbetsplats. I rollen kommer du arbeta med backend, frontend eller fullstack, det är upp till dig! Letar du efter en programmerarroll på en arbetsplats där du får chans att utvecklas, så kan du sluta leta nu.

Om tjänsten
DevCore präglas av ett härligt gäng konsulter som drivs av att utvecklas tillsammans och med DevCore. Med andra ord kommer du till ett företag som tar hand om sina anställda genom att erbjuda en social arbetsplats och kontinuerlig kompetensutveckling.

Som utvecklare kommer du utmanas i spännande kundprojekt av olika karaktär som du tillsammans med din konsultchef bestämmer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Devcore.

Arbetsuppgifter
Som utvecklare arbetar du antingen med fullstack, back- eller frontend utveckling med fokus på C# som programmeringsspråk. Du behöver inte vilja bli/vara en fullstackutvecklare utan för oss räcker det med att du brinner för antingen frontend eller backend. Däremot ser vi gärna att du inte har något emot att hoppa in och hjälpa till ”på andra sidan ”ibland. Givetvis går det även bra om du vill mot/är en fullstackutvecklare.

Du kommer arbeta i projekt med allt från avancerad system- och webbutveckling till affärssystemsimplementationer, data-analyser och integrationer. DevCore arbetar med vidareutveckling av kunders egna system, ren nyutveckling och många färdiga lösningar som behöver skräddarsys för kunders behov.

Kunderna som Devcore arbetar med är allt från stora till mindre bolag och verkar i flera olika branscher vilket ger dig en variation i projekten du kommer arbeta med.

Tjänsten passar dig som söker flexibilitet och möjligheten att vidareutveckla dina programmeringskunskaper. Då DevCore arbetar i flera programspråk ser vi att du har ett öppet sinne för nya tekniker men framförallt viljan att lära dig.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är social, serviceinriktad, självständig och tycker om att jobba med både utveckling och människor.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen vill vi att du har:

  • Avslutad akademisk examen som systemvetare eller motsvarande teknisk utbildning från universitet/högskola

  • Har 2-3 års erfarenhet av objektorienterad programmering

  • Flytande kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av olika system som SharePoint, Episerver eller andra CMS.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid, tillsvidare

  • Placering: Brunnsgatan, Stockholm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Devcoes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
DevCore AB grundades år 2000 och har drivits i nuvarande regi sedan 2006. DevCore hjälper företag genom webbutveckling, kund-, process- och informationshantering samt rapport- och systemutveckling. De hjälper även företag med IT-drift, underhåll, support och hostingtjänster. DevCore arbetar lösningsfokuserat och arbetar bland annat med system som Episerver, Salesforce och SharePoint. DevCore är Episerver Gold partner samt även Microsoft Guld Partner inom Application Development och Digital Marketing. DevCore har stabil tillväxt, mycket god ekonomi (AAA-rating) och mycket låg personalomsättning.

Dela detta jobb

Utvecklare till DevCore

Academic Work