itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utvecklare till IT-konsultbolaget TietoEVRY!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-02

Ansök nu

Utvecklare till IT-konsultbolaget TietoEVRY!

Vill du som utvecklare göra skillnad och vara med och forma ett smartare och mer digialt samhälle? Gå då med i TietoEVRYs Public 360°-team i Stockholm! Här kommer du att arbeta tillsammans med positiva och motiverade kollegor i ett internationellt team av Public 360°-proffs. Du kommer också att ges möjlighet att arbeta i en trygg och växande verksamhet i en roll som erbjuder mycket personlig utveckling!

Om tjänsten

TietoEVRY är en ledande leverantör av ärende- och dokumenthanteringssystem, såsom deras produkt Public 360°. En välkänd lösning som används av hundratals kunder i Norden, främst inom den offentliga sektorn. TietoEVRY är av den anledningen en nyckelspelare i att tillhandahålla den nödvändiga infrastrukturen som gör det möjligt för våra olika myndigheter att tillhandahålla effektiva tjänster till medborgarna.

Det här är TietoEVRYDet som gör att TietoEVRY sticker ut från andra IT-konsultbolag är att ett av deras viktigaste mål är att ha de bästa människorna i branschen i deras arbetsfamilj.

Det innebär inte bara att rekrytera rätt personer till rätt jobb utan främst att ge alla möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Du erbjuds

 • En utmanande position med stora möjligheter för personlig utveckling

 • Utvecklingsmöjligheter att framåt kunna få ta ett större ansvar som lead developer eller som arkitekt i TietoEVRYs framtida projekt

Arbetsuppgifter

Som utvecklare är du en del av TietoEVRYs leveransteam och du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter i C#, React, SQL samt i deras egen lösning Public 360°. Du arbetar i ett nära samarbete med dina kollegor för att möta TietoEVRYs kunders och partners behov och krav på utvecklings- och integrationsprojekt. Gruppen hanterar anpassningar, integrationer och tillägg för TietoEVRYs huvudprodukt Public 360° som används främst av verksamheter inom offentlig sektor för ärende- och dokumenthantering.

Vi söker dig som

 • Har minst en kandidatexamen inom IT eller annat relevant område, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

 • Har minst 2 års arbetslivserfarenhet av en liknande roll där du fått goda programmeringskunskaper i C# och SQL Server

 • Har flytande språkkunskaper i svenska och engelska, då båda språken används dagligen

Vi blir extra intresserade om du har tidigare erfarenhet av offentlig sektor!

I den här rekryteringsprocessen ställer vi höga krav på din ansökan. Sök därför tjänsten med ett CV och personligt brev där du motiverar tydligt ditt intresse för rollen. Inför anställning kommer du att genomgå en bakgrundskontroll,

Som person är du:

 • Resultatorienterad

 • Kommunikativ

 • Självgående

 • Ansvarstagande

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Värtahamnen fram till Q2 2022 då TietoEVRY flyttar till Solna, arenastaden

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TietoEVRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Utvecklare till IT-konsultbolaget TietoEVRY!

Academic Work