itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utvecklare till Lesley!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-14

Ansök nu

Utvecklare till Lesley!

Vi söker dig som trivs med utveckling under eget ansvar i en organisation där din kod blir central! Läs mer om hur du kan bidra nedan - urvalet sker löpande!

Om tjänsten

Nu söker Academic Work för Lesleys räkning en utvecklare som kommer gå mot fullstack! Lesleys IT-avdelning driftar idag hela verksamhet i norden. Nu ska en av deras utvecklare leta nya utmaningar vilket öppnar upp för att ta in en ny medarbetare!

Lesley Cosmetics AB är bolaget som driver Mary Kays verksamhet i Norden, vilket de gjort ända sen Mary Kay introducerades i Sverige för 30 år sedan. Idag finns över 18 000 representanter för Mary Kay runt om i Norden som nyttjar deras IT-miljö. Den består bland annat av själva it-driften men även hemsidor, kundportal och appar. Som anställd hos Lesley är du inte "bara" en utvecklare som stöttar en organisation, utan du är en viktig del av organisationen och en bidragande del av företagets kultur. Du erbjuds:

  • Stora möjligheter att påverka ditt arbete
  • Kollektivavtal och friskvårdsbidrag
  • Gratis parkering - och gratis laddning för elbil!

Detta är en rekryteringsprocess för anställning direkt hos Lesley.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare på Lesley kommer du få mycket eget ansvar. Ditt största fokus kommer vara i just programmering och vidareutveckling av verktygen. Arbetet kommer ske brett i hela stacken där du kommer få stor frihet i att både underhålla och vidareutveckla systemen.

I den här rollen kommer du säkerligen få uppgifter du inte gjort förut. Rollen är fullstack så det viktigaste är att du har ett stort intresse att lära dig nya tekniker för att tackla nya utmaningar som uppkommer.

Vi söker dig som

  • Har mycket goda kunskaper i PHP samt antingen React eller Angular
  • Är obehindrad i svenska i tal och skrift, då det används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du även har kunskaper inom iOS- och Androidutveckling

Framför allt behöver du vara en person som trivs med möjligheten att ta stort eget ansvar och att löpande hitta nya lösningar för att förbättra miljön. Rollen kommer innehålla både webb- och apputveckling, så det är viktigt att du drivs av att lära dig nya tekniker och hitta nya lösningar.

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Mölndal

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lesleys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Information om företaget

Du kan läsa mer om Mary Kay och Lesley här!

Dela detta jobb

Utvecklare till Lesley!

Academic Work