itjobb.se

Utvecklare till produktbolaget Tempus

Är du en utvecklare i början av karriären eller mer erfaren som lockas av att arbeta på ett produktbolag med hög interaktion mellan programvara och kund? Bli en del av Tempus! Det norrländska företaget med stor passion för innovation och med målsättningen att utveckla det bästa systemet för resursplanering, schemaläggning och närvarohantering för Sveriges alla förskolor! Är du dessutom en lagspelare som inte drar dig för att ta egna initiativ? Scrolla vidare och ta reda på om du är den vi söker! Urvalet sker löpande.

Om tjänsten

Academic Work söker en utvecklare i början av karriären eller mer erfaren till det marknadsledande företaget Tempus Information Systems AB. Arbetsklimatet är familjärt och du kommer att trivas om du är prestigelös och jordnära. Ledarskapet präglas av frihet under ansvar där kommunikation, god stämning kollegor emellan och lagarbete ses som en självklarhet.

Denna tjänst kommer inledningsvis innebära att du arbetar som konsult via Academic Work på uppdrag hos Tempus. Gör du bra ifrån dig och alla parter är nöjda med samarbetet finns goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering redan efter 6 månader.

Du erbjuds

 • Goda möjligheter till kompetensutveckling genom närhet till erfarna kollegor och närvarande ledarskap.

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi även stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

På Tempus arbetar de utifrån den agila metodiken Scrumban (Scrum/Kanban) och du kommer bli en del av ett erfaret utvecklingsteam inom såväl frontend som backend. Du kommer främst att driva UX-arbetet vilket innebär användarundersökningar, mockups, design och implementation. Vidare kommer du även att föra dialog med företrädare från Universitet samt ingå i projekt med både Universitet och kommunföreträdare.

Tjänsten passar dig som har ett intresse för interaktionen mellan IT och människor, och vill få chansen att arbeta i ett företag som arbetar för enkelhet, användarvänlighet och närvaro. Som företag värdesätter Tempus närheten till kunden för att kontinuerligt utveckla och förbättra funktion och design.

Vi söker dig som

 • Har en utbildning inom IT/Data alternativt skaffat dig erfarenheter som vi anser som relevant för tjänsten

 • Har tekniska färdigheter inom någon av följande områden: UX, React Native, TypeScript, JS, Json (frontend) alternativt API/REST, Java, SQL, Statistisk analys, algoritmutveckling (backend) eller mer generell agil utveckling, code reviews, parprogrammering

 • Talar och skriver obehindrat på svenska, eftersom dialog med kunder och dokumentation som rör ditt arbete sker på svenska

Utifrån dina programmeringskunskaper kommer du att arbeta med det som matchar bäst med din kompetens såväl som ditt intresseområde. Tempus värnar om din utveckling samt att ge dig de bästa förutsättningarna för att växa som utvecklare hos dem.

Som person är du

 • Problemlösande

 • Initiativtagande

 • En lagspelare

Tempus söker rätt person som vill vara med på deras tillväxtresa. Därför kommer de personliga egenskaperna och ditt engagemang för rollen väga tungt i denna rekryteringsprocess.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Augusti, men för rätt person kan det ske tidigare

 • Omfattning: Heltid med god chans till överrekrytering eller förlängning om båda parter är nöjda med samarbetet efter 6 månader.

 • Placering: Umeå, men det går även att arbeta remote

 • Vi kommer att be dig om ett utdrag från belastningsregistret om du går vidare i processen, detta då du kommer att ha kontakt med skola.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tempus önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer om Tempus Information Systems AB här.

Dela detta jobb

Utvecklare till produktbolaget Tempus

Academic Work