itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utvecklare till seniort utvecklarteam hos Emvico

Ansök nu

Utvecklare till seniort utvecklarteam hos Emvico

Du brinner för utveckling och har det kanske även som hobby vid sidan av din karriär. Det är en självklarhet för dig att hålla dig uppdaterad på ny teknik och best practice och du ser med intresse på och är flexibel kring att ta dig an nya tekniker och sammanhang. I rollen som utvecklare hos Emvico kommer du att få möjlighet att utvecklas tekniskt med stöd av erfarna mentorer. Du kommer att tillåtas och förväntas vara generalist. Kan du inte tekniken som det pågående projektet kräver – ja, då lär du dig det! Läs mer nedan och skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten

Emvico grundades för 7 år sedan och är ett företag som erbjuder IT-konsulttjänster inom utveckling, arkitektur och ledning. Emvico består i dagsläget av ett mindre team med fem anställda och sju near-shore-utvecklare på heltid men bolaget är i en växande fas och avser anställa fler. Anställda inom Emvico har och kommer som del av ett litet team åtnjuta stort inflytande. Emvico söker nu en driven utvecklare som vill komma in och bidra från dag ett i kundleveranser och vara en del av resan att utvecklas tillsammans med ett växande bolag.

Du erbjuds:

 • Närhet till ledning och mentorskap från seniora kollegor

 • Stor utvecklingspotential att växa i företaget

 • Möjlighet till mycket eget ansvar och beslutsfattande

 • Chans att gå rakt in i viktig leverans med daglig kommunikation med beställare, och dina kollegor som ett utökat near-shore-utvecklarteam

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Emvico.

Arbetsuppgifter

I rollen som utvecklare hos Emvico kommer du arbeta med pågående förvaltning och vidareutveckling av system hos befintliga kunder men eventuellt också delta i uppstarten av nya projekt hos nya kunder. Ambitionen är att bli en viktig pusselbit i Emvicos leverans på befintliga konton och möjlighet att ta och växa på nya konton och därför är Din möjlighet och vilja att som utvecklare representera bolaget i diskussioner med kund om behov, funktion och prioritering i olika tillfällen viktigt. Du är med andra ord en mycket viktig rekrytering för fortsatta tillväxt.

Tjänsten passar både dig med få som dig med många års erfarenhet som utvecklare då den delvis kommer att anpassas för att passa det ställe du är på kompetens- och erfarenhetsmässigt. Cenralt är dock att du som nämnts har utveckling som ditt primära intresse och karriärsfokus.

Vi söker dig som

 • Har utbildning inom datavetenskap, systemvetenskap eller liknande närliggande utbildning

 • Är flytande i engelska i tal och skrift men helst även i svenska (Emvico kommer ofta i en internationell kontext och därav är engelska ofta det primära språket).

 • Har goda kunskaper i något backend-språk som .NET och Java, samt något frontend-språk som Javascript, HTML och CSS.

Det är även meriterande om du har:

 • Kunskap eller erfarenhet att jobba med Vue.js, React.js eller liknande.

Som person är du:

 • Kommunikativ

 • Ansvarstagande

 • Flexibel

 • Strukturerad

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse, men gärna omgående.

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare.

 • Placering: Stockholm, med möjlighet till arbete på distans och från annan ort om du är rätt person

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Emvicos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work och ansvarig rekryterare Jamila Badee

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Emvico vill vara ett företag som växer i nära samarbete med sina kunder och har god chans att förvalta nuvarande kundrelationer. Emvico önskar även att hitta nya kunder och ta sig in på nya områden, med ambitionen att växa och utvecklas. Emvico efterträvar även att hitta innovativa och spännande lösningar samt upplevelser, som kan göra skillnad i antingen företagsvärlden eller slutkonsumentledet - det vill säga innovationer med potential. Denna dialog har funnits hos Emvico sedan start, och kommer vara en del av resan tillsammans framöver.

Dela detta jobb

Utvecklare till seniort utvecklarteam hos Emvico

Academic Work