itjobb.se

Utvecklare till Tiqqe

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-06-19

Ansök nu

Utvecklare till Tiqqe

Om du drömmer om att jobba med den nyaste tekniken, är kundfokuserad och har ett hjärta som bankar lite extra för serverless, så har du nu möjligheten att få din dröm uppfylld. Tiqqe är ett ungt bolag på frammarsch som är här för att stanna och behöver nu utöka styrkan med utvecklare till Örebro! Vill du vara med på deras resa och arbeta med fullstackutveckling – sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Tiqqe är ett specialistbolag när det kommer till molnbaserade lösningar med AWS som plattform. Här jobbar man med utveckling av kundernas digitala webbtjänster och hjälper företag att flytta sin befintliga IT-miljö upp i molnet.

Här sitter alla indelade i mindre kundorienterade team som består av en blandning med både juniora och seniora utvecklare – alla med ett stort driv och hög ambition. Du kommer få arbeta ett företag som brinner för den senaste tekniken, levererar ett stort värde för kund och jobbar aktivt med att sätta sina medarbetare i första rummet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta heltid som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till Tiqqe, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare på Tiqqe kommer du arbeta med systemutveckling i AWS (Amazon Web Services) som är en molnbaserad utvecklingsplattform. Dina arbetsuppgifter innefattar programmering i såväl front- som backend, du får därmed möjligheten att bli en vass fullstackutvecklare! Systemspråken du kommer att arbeta i är NodeJS, JavaScript och Java.

Du blir en del av ett sammansvetsat utvecklingsteam, med en Tech Lead som din närmsta arbetsledare. Teamet arbetar Agilt och vi ser mycket positivt på om du har erfarenhet av det. Under din introduktion kommer teamets Tech Lead bli din närmsta mentor även om alla i teamet hjälper till med din introduktion. Du kommer jobba tillsammans med dessa i kundprojekt och på Tiqqe tror man att man lär sig bäst genom att göra. Alla i teamet är måna om att hjälpa till och stötta varandra för att tillsammans nå bra resultat.

Du kommer till exempel att arbeta med:

 • Digitala tjänster i form av webbapplikationer

 • Kontinuerlig optimering av AWS infrastruktuktur

 • Integrationer

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av JavaScript backend/frontend

 • Git

 • Har ett stort intresse för serverless

 • Kan kommunicera på engelska i både tal och skrift

Dessa kompetenser är meriterande…

 • TypeScript

 • NodeJS

 • AWS Lamdba

 • Distributed systems

 • Andra programmeringsspråk

Som person har du ett stort tekniskt intresse och framförallt för ”serverless”. Du har ett stort fokus på kunden och vill skapa ett mervärde, då du hjälper kunden att förverkliga deras idéer. Din kommunikativa förmåga är mycket god. En av dina drivkrafter är att alltid utvecklas och när du nått dina mål så söker du nya för att alltid lära dig mer. Som person är du ödmjuk och trivs med att ha folk omkring dig. Du har inga problem med att ge din kollega en klapp på axeln och hjälper gärna till om det behövs. Samtidigt är du inte rädd att argumentera för dina åsikter och säga ifrån om det behövs.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Efter sommaren enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Örebro

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tiqqes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Tiqqe är ett “cloud native” konsultbolag och är 100% fokuserade på AWS. Tiqqe fokuserar på att hjälpa organisationer att modernisera sin IT infrastruktur i syfte att till högre grad möta verksamhetens krav på flexibilitet och hastighet till en lägre rörlig kostnad som ständigt anpassas utifrån behov. Det gör vi med de bästa verktygen, den bästa arkitekturen och de bästa managerade tjänsterna för att designa, bygga och supportera den "cutting-edge" lösningar för våra kunder. Tiqqe har lång erfarenhet av modern cloud teknologi men är även starka inom strategisk vägledning och förändringsledning i syfte att kunna stötta kunder från beslutsunderlag till praktiskt genomförande och efterföljande förvaltning. Tiqqe har 3 huvudsakliga strategiska prioriteringar som styr företagets mål och utveckling:

• Kunden - Tiqqe vill skapa nära relationer med sina kunder. Vi tror att båda parter gynnas av ett nära samarbete där det finns tid och förutsättningar att etablera förtroende och en långsiktig relation. Vi delar AWS customer obsession filosofi. • Medarbetaren - Tiqqe vill skapa den sista arbetsplatsen för alla anställda genom att etablera en kultur och en plattform där alla anställda har möjlighet att utveckla både sin kompetens och karaktär. Det är hos medarbetarna som magi uppstår. • Kompetensen - Tiqqe är övertygade om att kunderna väljer en specialist framför en generalist. Därför har Tiqqe gjort ett strategiskt val att enbart fokusera på AWS tekniska plattform, med hjärtat extra djupt inom serverless.

Dela detta jobb

Utvecklare till Tiqqe

Academic Work