itjobb.se

Utvecklas i rollen som IT-säkerhetskonsult hos Modis Linköping

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-11-04

Ansök nu

Utvecklas i rollen som IT-säkerhetskonsult hos Modis Linköping

Erfaren IT-säkerhetskonsult och på jakt efter nästa spännande kliv i din karriär? Vi på Modis Linköping söker nu efter just dig!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och du kommer bland annat arbeta med att driftsätta, underhålla och dokumentera kundens säkerhetsanläggningar inklusive att följa upp incidenter. Fortsättningsvis kommer du genomföra verksamhetsanalyser och informationsklassning.

Vi söker dig som

- Har erfarenhet inom IT-säkerhet, både informationssäkerhet och teknisk IT-säkerhet.

  • Har goda nätvärkskunskaper
  • Har erfarenhet av utveckling, test, drift eller förvaltning av säkra IT-system
  • Har tidigare erfarenhet av kravhantering, gärna inom informations- eller IT-säkerhet
  • Tidigare har arbetat med att definiera policies, processer eller riktlinjer för säkerhet

Det är meriterande om du har relevant certifiering eller IT-säkerhetsutbildning.

Du är duktig på att ta till dig och tillämpa nya kunskaper, är serviceinriktad och ansvarstagande. Du är noggrann, strukturerad och har en god analysförmåga. Du har en förmåga att arbeta mot uppsatta mål med efterfrågat resultat och är drivande och utvecklingsorienterad. Du är säkerhetsmedveten och har en god samarbetsförmåga samt enkelt att läsa in och förstå komplexa sammanhang.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden. Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter. Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant? Då ska du söka till oss så snart som möjligt. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan du ansöker genom att registrera din profil och bifoga din ansökan via länken nedan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela detta jobb

Utvecklas i rollen som IT-säkerhetskonsult hos Modis Linköping

Modis Sweden AB