itjobb.se

Utvecklas till fullstack inom cloud på Medtech-bolaget RTI

Ansök nu

Utvecklas till fullstack inom cloud på Medtech-bolaget RTI

Nu ges möjlighet för dig med utvecklingsbakgrund och intresse för cloud att bli fullstackutvecklare på RTI Group, en världsledande aktör inom tillverkning av kvalitetssäkring för diagnostisk radiologi. Vi söker dig med passion för framtidens teknik och som vill vara del av en innovativ resa med fokus på nyskapande och nästa generations lösningar i nära samarbete med dina kollegor.

Om tjänsten
År 1981 uppfann RTI de första Quality Assurance (QA) systemen för röntgeninstrument och sedan dess har innovation varit kärnan i företagets filosofi. RTI:s produkter används av sjukhus, tillverkare, serviceföretag och myndigheter över hela världen. Här ingår du i R&D-teamet som arbetar från kontoret beläget i Mölndal, där du tillsammans med kollegor arbetar i projekt med RTI:s kommande molnbaserade produkter.

Att vara del av detta produktbolag inom Medtech innebär att du säkerställer kvalitet och säkerhet för patienter världen över. Genom nyutveckling tar du tillsammans med dina kollegor fram nästa generations produkter för kvalitetssäkring av system för diagnostisk röntgen.

Arbetsuppgifter
I rollen som Cloud Developer kommer du att:

  • Designa och implementera RTI:s nya molnbaserade lösningar.

  • Arbeta med samtliga delar från kravställning till färdig produkt.

  • Ingå i ett mindre team på en utvecklingsavdelning bestående av 15 personer.

  • Arbeta agilt vilket ställer höga krav på att våga vara delaktig och komma med idéer.

I denna roll får du som har tidigare erfarenhet av utveckling möjlighet att bli en kompetent fullstackutvecklare där du är med och påverkar skapandet utav RTI:s nästa generations IT-system.

Vi söker dig som

  • Har relevant högskoleutbildning med inriktning IT.

  • Besitter minst två års erfarenhet av frontend- och/eller backendutveckling med ambition att bli en kompetent fullstackutvecklare.

  • Har goda kunskaper i C# då RTI främst använder detta (.NET Framework 5.0).

  • Har erfarenhet av Microsoft SQL med Entity Framework Core.

  • Har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift, då dokumentation sker på dessa språk.

  • Har frontendutveckling varit ditt tidigare fokus ser vi att du bör ha kunskaper inom något av följande ramverk; Angular, Typescript alternativt ES6+. Har du istället backend-erfarenhet ser vi gärna att du arbetat med Service Fabric eller andra plattformar som exempelvis Docker och Kubernetes då detta ger dig rätt förutsättningar att lyckas i rollen.

Som person är du en lagspelare som trivs med att arbeta i olika projekt där insikt kring hur din prestation påverkar helheten är av stor betydelse. Du är vidare kvalitetsmedveten, kreativ i din problemlösningsförmåga och kommer ofta med nya idéer samt infallsvinklar för att skapa bästa resultat.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Mölndal, Flöjelbergsgatan
Frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Utvecklas till fullstack inom cloud på Medtech-bolaget RTI

Academic Work