itjobb.se

Utvecklingskonsult med inriktning mot konvertering

Ansök nu

Utvecklingskonsult med inriktning mot konvertering

Vill du arbeta med konvertering och implementering av HRM-system? Är du leveranssäker och utvecklingsinriktad, och vill jobba i ett företag som kännetecknas av innovation och högt i tak? 

Hos kunder jobbar dom med verksamhetskritiska lösningar som hjälper våra kunder att arbeta smartare. Dom tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi söker dig som brinner för kvalité och gillar att arbeta i projekt där du får förena teknik med projektledning avseende konvertering. 

OM ROLLEN

I rollen som utvecklingskonsult har du en viktig del i processen för leveransen inom deras HRM- system. Du ingår i ett team som arbetar med tekniska uppdrag såsom konvertering, kundunik utveckling, integrationer mm. På ett innovativt och nytänkande sätt är ditt uppdrag att tekniskt projektleda delprojektet konvertering där du planerar interna- och kundresurser i syfte att kartlägga, dokumentera och exekvera uppdraget kopplat till vårt HRM system HR-plus 8. I rollen har du möjlighet att arbeta brett där du både får jobba med teknik, produkt och projektledning. Du jobbar i nära samarbete med kunden samt leverans- och utvecklingsavdelningen där ni fångar upp de behov som uppstår. Utöver detta ansvarar du tillsammans med teamet för att utveckla och ständigt förbättra arbetsprocesserna kopplat till delprojektet.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Planera och exekvera krav och plan samt konvertera data till HR-plus 8.

  • Driva ständiga förbättringar kring leveransen

  • Tillsammans med kunden och andra applikationskonsulter driver du arbetet framåt med Workshops och andra aktiviteter. 

VEM SÖKER VI?

Du kan arbeta som systemutvecklare men känner att du vill ta steget vidare mot teknisk projektledning. Vi söker dig som är driven och lösningsfokuserad. Du trivs med att jobba i leveransprocess där du lägger stor vikt vid att leverera effektivt med hög kvalitet. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och gärna delar med sig av sin kunskap. Vi ser gärna att du är noggrann och har en vana att styra samt strukturera upp arbetet samt att du trivs  i en innovativ företagskultur.  För att lyckas i rollen ser vi att du besitter kompetens inom SQL server och T-SQL/PL-SQL samt tidigare arbetslivserfarenhet inom systemutveckling och projektledning.

Vi tror att du har en högskole-/universitetsexamen inom datavetenskap/systemvetenskap/programvaruteknik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:

  • Erfarenhet av HRM-system/ lönesystem

  • Erfarenhet av utveckling inom C# och .NET. 

  • Tidigare erfarenhet av projektledning

  • Erfarenhet av Konverteringar / migrationer 

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

VAD ERBJUDER VI?

Hos kunden jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Dom är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

LÅTER DET INTRESSANT? 

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Skicka ansökan”. 

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Dela detta jobb

Utvecklingskonsult med inriktning mot konvertering

Tavana IT AB