itjobb.se

UX Designer sökes till Modis Göteborg

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-12-22

Ansök nu

UX Designer sökes till Modis Göteborg

Har du tidigare erfarenhet som UX Designer och är på jakt efter ett nytt spännande uppdrag tillsammans med en utvecklande arbetsgivare? Modis Göteborg letar i dagsläget proaktivt efter dig som passar in på detta.

Arbetsuppgifter:

Som UX designer hos Modis får du arbeta tillsammans med kollegor i tvärfunktionella team där du kommer att ansvara för formgivningen av främst olika typer av webbaserade gränssnitt. Vi på Modis vill tillsammans med dig utöka vår verksamhet. Vi söker nu därför efter UX Designers som vill ansluta sig till vårt team och bli en konsult hos oss. Som konsult kommer du att delta i olika projekt mot olika kunder. På Modis samlar vi all kompetens under ett tak. Detta innebär att du kommer ha specialister till kollegor och jobba i sammansvetsade team.

Vem är du:

Du har relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet. Du har ett öga för att identifiera syfte, budskap och mål. Du har god förståelse för designprocessen i att ta fram en logisk innehållsstruktur och en tanke om hur innehållet kan sorteras och presenteras i det digitala landskapet, är trygg i att motivera och entusiasmera samt har lätt för att samarbeta med övriga kompetenser i teamet. Som person är du pedagogisk, bra på att kommunicera och behärskar svenska samt engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har designat både webbtjänster och hemsidor, du klarar att hitta effektiva lösningar för hur navigation och gränssnitt händer ihop och du har en stark känsla för visuell form.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varandra ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Då ska du söka till oss så snart som möjligt! Detta är en proaktiv tjänst som vi tillsätter omgående när ett uppdrag dyker upp. Du ansöker via vårt formulär på vår hemsida.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan du ansöker genom att registrera din profil och bifoga din ansökan via länken nedan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att lösa din ansökan!

Dela detta jobb

UX Designer sökes till Modis Göteborg

Modis Sweden AB