itjobb.se

logga

UX/UI Designer inom visuell design till bolag i centrala Sthlm

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-10-08

Ansök nu

UX/UI Designer inom visuell design till bolag i centrala Sthlm

Arbetsbeskrivning
Vi söker en UX/UI Designer med styrka inom visuell design, samt erfarenhet av UX research.

Du har minst fyra års erfarenhet av att jobba med user experience och UI design. Du har en portfolio som visar din styrka och erfarenhet som UX/UI Designer.Uppdraget innebär att du kommer att arbeta i ett tvärfunktionellt produktutvecklingsteam. Det är därför centralt att du är bekväm med att förklara dina resonemang kring användarnas behov och tydligt kommunicera processen runt idé och vald lösning. Uppdraget är 80% och kommer att ske måndagar till torsdagar med start omgående.

Vem är du?

Du har minst fyra års erfarenhet av att jobba med user experience och UI design samt har en portfolio kan styrka din erfarenhet. Du har en högskoleutbildning inom design (interaktion, grafisk, visuell, produkt eller industri) eller motsvarande.

Du har erfarenhet av att utveckla digitala gränssnitt och bygga prototyper för många olika plattformar. Du utgår ifrån användarens behov och använder kvalitativ metodik för att verifiera dina designbeslut. Det är av största vikt att du arbetar obehindrat med Adobe Creative Cloud (XD, Illustrator, Photoshop) och liknande designverktyg.

Som person är du är detaljorienterad och har en god samarbetsförmåga, samt lätt för att arbeta med personer med olika kompetenser. Du är självgående och kan planera, prioritera och möta deadlines inom ramen för dina projekt. Du har även lätt för att kommunicera dina idéer och designlösningar på ett tydligt och pedagogiskt sätt.

Vi erbjuder

Uppdraget är med omgående start på 80% fram till årsskiftet, för rätt person finns det chans till förlängning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Dela detta jobb

logga
UX/UI Designer inom visuell design till bolag i centrala Sthlm

Jurek