itjobb.se

Valideringsledare inom IT / Teknik - Reciphar

Valideringsledare inom IT
Recipharm i Uppsala söker en Valideringsledare med erfarenhet och intresse inom läkemedelsindustrin med fokus på IT området.
IT-avdelningen ansvarar för förvaltning, drift, utveckling och support av Recipharms Uppsalas IT-och automationssystem. Vi befinner oss nu i en mycket spännande fas då våra anläggningar och processer skall uppgraderas och digitaliseras. IT och processautomation är en viktig komponent för att framtidsäkra vår produktion samt bygga en attraktiv och konkurrenskraftig arbetsplats. För rätt person öppnar det upp för ett givande och varierat arbete
Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning med tillträde per omgående.

Dina arbetsuppgifter:
  • Ansvara för övergripande IT valideringsrutiner
  • Fatta beslut gällande valideringsfrågor i ändringsärenden
  • Ansvara för leverantörsbedömning av externa valideringstjänster
  • Tolkning och praktisk tillämpning enligt GAMP5 samt krav för validering inom verksamheten
  • Ta fram valideringsplaner och rapporter
  • Genomföra utbildningar inom valideringsområdet
  • Agera stöd till övriga IT personal inom valideringsområdet
  • Driva och delta i förbättrings- och utvecklingsarbete
  • Stödja, optimera och utveckla befintliga arbetsprocesser
  • Utfärda/granska och godkänna valideringsdokument

Dina kunskaper, färdighet och erfarenhet:
Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning inom det tekniska, naturvetenskapliga eller farmaceutiska området. Tidigare erfarenhet av GMP och validering är ett krav samt även tidigare arbetslivserfarenhet inom tillverknings- och/eller processindustrin. Du bör tala och skriva både svenska och engelska obehindrat.

Dina personliga egenskaper:
Du har en förmåga att samarbeta i team, vara kvalitetsmedveten, arbeta strukturerat, vara noggrann, ha god dokumentationsförmåga, kunna fokusera på detaljer men ändå en förmåga att se helheten, starkt driv samt kunna leverera resultat. Du ska självklart även tycka om och ha lätt för att samarbeta med människor för att trivas i vårt tvärfunktionella arbetssätt.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du känner det utmanad av denna tjänst ber vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval sker löpande.

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Lund, IT-Chef, Email: tobias.lund@recipharm.comHelp
Sista ansökningsdag är 2018-08-31

Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 5 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 5,3 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com

Jobbsammanställning
Placering
Uppsala
Jobbtyp
Heltid
Branscher
Läkemedel/Bioteknik
Karriärnivå
Erfaren (mer än 2 års erfarenhet)

Valideringsledare inom IT / Teknik

Företag Recipharm
Ort
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb