itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vårt applikationsteam behöver förstärkning!

Företag Data Ductus
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Vårt applikationsteam behöver förstärkning!

Data Ductus är ett modernt, flexibelt företag som erbjuder högkvalitativa IT-tjänster för stora och medelstora företag och organisationer. Vi arbetar nära våra kunder och bygger långsiktiga relationer i våra tjänsteleveranser inom drift, support och förvaltning. På vårt kontor i Uppsala är vi närmare 80 medarbetare.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta i en öppen och prestigelös organisation med bra gemenskap. Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord som är väl förankrade och genomsyrar hela organisationen.

Data Ductus strävar efter att ligga i teknikens framkant för att kunna möta och överträffa kundernas förväntningar. Vi erbjuder därför löpande kompetensutveckling där du har stor möjlighet att påverka inriktning själv.

Vi vill förstås känna att vi har roligt på jobbet, och desto viktigare är det också att vi kan erbjuda en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi gärna sociala aktiviteter.

Om rollen
Du kommer att tillhöra vårt applikationsteam som sitter i trevliga lokaler i centrala Uppsala. Tillsammans med dina erfarna kollegor hanterar och koordinerar applikationsleveransen åt en kund med en stor IT-miljö. Via kundens IT-infrastruktur hanteras 100+ applikationer som nyttjas av mer än 16 000 användare. Plattformen bygger främst på teknik från Microsoft och Citrix. Utöver detta uppdrag arbetar teamet med andra leveranser inom klientområdet.

Vem är du?
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av arbete med IT-support/förvaltning, paketering, installation och konfigurering av system och applikationer.

Vi ser även att du besitter kunskap och erfarenhet som ger dig möjlighet att se helheten i en applikationsleverans i Microsoftmiljö.

Vi tror att du har grundläggande kunskap inom Active Directory, Windows Server, Powershell och Intune. Större delen av applikationspaketeringen görs i Microsoft Application Virtualization (AppV).

Tyngdpunkten i din kompetens bör ligga inom IT-support/förvaltning och att du har förmågan att se IT-leveranser utifrån ett helikopterperspektiv. Du behärskar svenska och engelska väl och har en förmåga att dokumentera på ett tydligt sätt.

Kunskapsområden som vi ser är meriterande för rollen är:

• Intune
• MS SQL
• IIS
• GPO
• Citrix
• ITIL

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och som person är du självgående, prestigelös och gillar att arbeta i team. Ett trevligt bemötande och villighet att hjälpa till är våra nyckelord, både inom företaget såväl som mot våra kunder. Det är viktigt att du har ett grundligt driv i ditt arbete och tar eget ansvar för din leverans då du kommer att driva uppgifter och mindre projekt på egen hand.

Ett genuint teknikintresse och en nyfikenhet att utvecklas är avgörande faktorer.

Du har även en hög servicenivå och kan hantera kunder och kollegor på ett inbjudande och förtroendeingivande sätt.

Om tjänsten
Ort: Uppsala
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du börjar så fort som möjligt men det är inget hinder om vi behöver skjuta fram starten.

Frågor

Kontakta gärna Lotta Innerman om du vill veta mer om företaget eller om möjligheten till jobb på Data Ductus. Du når henne enklast via email: lotta.innerman@dataductus.se eller telefon: 018-413 74 97

 

Dela detta jobb

Vårt applikationsteam behöver förstärkning!

Data Ductus