itjobb.se

Vass frontendare till Minalyze!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-10-29

Ansök nu

Vass frontendare till Minalyze!

Är du frontend-utvecklare som vill vidare och påverka i ett start-up? Minalyze grundades 2010 ur Chalmers och är i framkant inom sten- och gruvanalys. Häng med ett tight team där du som frontend- utvecklare på sikt kommer få möjligheten att arbeta genom hela stacken. Sök nu då urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker en vass frontend-utvecklare som vill följa med på Minalyze´s resa. Minalyze är ett mindre bolag som analyserar stenar och mineraler riktat mot gruvindustrin. Bolaget har både svenska och internationella kunder runt om i världen med Partille som huvudkontor. Bolaget är ett start-up från Chalmers som tog fart 2010. Nu består de utav 6 medarbetare i Partille samt 4 geologer + en CTO i Australien. Som frontend-utvecklare kommer du att ingå i ett tight team som jobbar med deras produkt Minalyzer CS. Minalyzer CS är en scanner som tar fram analyser på underlaget.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som frontend-utvecklare på Minalyze kommer arbeta tätt tillsammans med tre andra utvecklare. Här får du möjlighet att lära dig hela stacken från seniora kollegor. Det du kommer att göra är att bygga och utveckla Minalyze kundplattform för visualisering utav 3D-bilderna som scannern gjort. Plattformen är webbaserad och utvecklingen sker i JavaScript (utan ramverk), HTLM och CSS. Här får du också möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom 3D-visualisering. Utvecklingen sker agilt enligt SCRUM där sprintarna varar i ca 2 veckor.

Vi söker dig som

Har en eftergymnasial utbildning inom relevant området. Vi ser även att du har erfarenhet från en liknande tjänst. Vidare har du goda kunskaper inom JavaScript, HTML & CSS som du har tillämpat i dina projekt. Har du hobbyprojekt att visa upp är det också ett plus. Då Minaylze använder engelska i det dagliga är det en förutsättning att du behärskar det engelska språket.

Det är meriterande om du:

 • behärskar det svenska språket
 • har erfarenhet av att arbeta med säkerhetslösningar
 • har erfarenhet av AWS
 • har erfarenhet av att arbeta med fullstack

Som person är du:

 • en tydlig lagspelare som värdesätter laget
 • kommunikativ och löser problemen tillsammans med dina kollegor
 • nyfiken och driven som vill vara med och påverka bolagets framtid.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Partille

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Minalyze önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Minalyze steams from Chalmers Technological University and was incorporated in 2010. Minalyze AB has developed patented advanced analytical instruments for analysis of drill cores.

Dela detta jobb

Vass frontendare till Minalyze!

Academic Work