itjobb.se

Vassa Embedded-utvecklare C/C++

Företag Diadrom
Ort
Utgår

2018-11-01

Ansök nu

Vassa Embedded-utvecklare C/C++

Diadrom - Det ledande mjukvarubolaget inom Diagnostik av Autotech

Vi söker nu vassa Embedded-utvecklare som vill bidra till att utveckla framtidens tekniska lösningar tillsammans med oss och våra kunder.

Som Embedded-utvecklare hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med innovativa tekniker och koncept inom framför allt fordonsindustrin, inom vårt fokusområde Autotech. Autotech kan delas in i två kategorier: Life Cycle Management Systems (LCMS) och Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) och vi har flera spännande möjligheter att få vara med att utveckla våra kunders framtida plattformar.

Uppdragen för Embedded-utvecklare utförs på plats hos kund eller i vårt kontor på Första Långgatan, Göteborg.

För rollen som Embedded-utvecklare vill vi att du:

  • har något års arbetslivserfarenhet som Embedded-utvecklare
  • har MSc eller BSc inom Data, Mekatronik, Elektro eller likvärdigt
  • har goda kunskaper i C/C++ och har intresse för systemarkitektur
  • talar och skriver svenska och engelska på en professionell nivå

På Diadrom arbetar vi med bl.a. FreeRTOS och Embedded Linux. Vi har stor kunskap inom fordonskommunikation med tekniker som t.ex. DoIP, Flexray, LVDS, CAN, LIN, USB, SPI, UDS, OBD. Har du kunskaper inom något av detta så är det positivt, men inget krav. Det är något man kan lära sig hos oss.

Vi arbetar i nära samarbete med kund och lägger därför stor vikt på personliga egenskaper. Vi vill att du är noggrann, flexibel, tar egna initiativ och har lätt för att kommunicera med kund och kollegor. Du ska ha ett stort intresse för teknik, problemlösning och vara öppen för att ta dig an nya utmaningar!

Om oss

Diadrom är ett mjukvarubolag som erbjuder tjänster och egna produkter inom diagnostik av Autotech. Huvudkontoret ligger på Första Långgatan, Göteborg, och våra kunder finns främst i Göteborgsregionen, men antalet kunder ökar även i Kina och Korea.

Vår vision är att vara ett allmänt känt specialistföretag inom diagnostik av Autotech. Diagnostik omfattar systemlösningar för monitorering av prestanda, felsökning, förbättrad funktionalitet genom uppgradering av ny inbyggd mjukvara. Autotech utvecklas snabbt som följd av ökad elektrifiering och digitalisering inom fordonssektorn.  

Ett exempel på projekt vi gjort är ett samarbete med LG där vi utvecklade kamerakontroll, mjukvaruladdning och diagnostik i en kameramodul som utnyttjar höghastighetskommunikation via LVDS. http://diadrom.se/blog/portfolio-items/lg/

Diadrom erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande projekt tillsammans med erfarna och engagerade kollegor. Vi värnar om sammanhållning, hemmatillhörighet och månar om trivsel på företaget med gemensamma resor och trivselaktiviteter. Vi har återkommande gemensamma utbildningsdagar där alla ska känna att de är med och bidrar genom kunskapsspridning. Det är Du som gör det möjligt att Diadrom ständigt utvecklas!

Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, så gör din ansökan snarast möjligt!

Dela detta jobb

Vassa Embedded-utvecklare C/C++

Diadrom