itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

VDI-tekniker

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-05

Ansök nu

VDI-tekniker

Söker du ett jobb där du får användning för din kompetens? Trivs du med att arbeta i en specialiserad roll där du kan fördjupa dig och bygga vidare på dina kunskaper? Vår kund i Linköping behöver stärka upp med tekniker till deras verksamhet. Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och är strukturerad? Då är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Uppdraget går ut på att administrera och hantera kundens Horizon VDI-lösning. Här kommer fokus ligga på att se till att VDIer funkar som de ska och att användarna har alla verktyg de behöver, vilket även inkluderar paketering och uppdatering av nya applikationer via App-V.

Du kommer att arbeta med felsökning och administration av bland annat:
- VDI
- App-V

Din profil och kvalifikationen
Du har flera års erfarenhet som IT-tekniker och har ett strukturerat arbetssätt. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt bemötande. Vidare ser vi att du har god erfarenhet av Horizon VDI och App-V.

Krav
- Erfarenhet från liknande tjänster
- Hög kommunikativ förmåga
- Mycket hög servicekänsla
- God teknisk kunskap
- Uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska - i både tal och skrift
Meriterande
- Erfarenhet av att arbeta i komplexa organisationer
- ITIL
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Jens Annamatz på tfn: 0724-676013 eller ​jens.annamatz@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Logga
VDI-tekniker

Centric Professionals AB