itjobb.se

logga

VERKSAMHETSINRIKTAD PROGRAMMERARE TILL IS-AVDELNINGEN

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2020-06-06

Ansök nu

VERKSAMHETSINRIKTAD PROGRAMMERARE TILL IS-AVDELNINGEN

Vi söker nu en verksamhetsinriktad programmerare till IS-avdelningen vid NIBE AB. Vi förstärker gruppen som arbetar med informationssystem. Vårt mål är att ständigt vara i framkant avseende systemstöd för planering, produktion, logistik, försäljning och övriga funktioner inom bolagen i koncernen. Du kommer att jobba i en grupp som för närvarande är 10 personer.

ARBETSUPPGIFTER:

I rollen som programmerare arbetar du med systemutveckling och implementation av nya system och systemdelar. Du arbetar även med vidareutveckling av befintliga systemlösningar i vår IBM i-miljö med fokus i och kring vårt ERP-system Infor/XA. Du kommer att arbeta nära verksamheten samt våra interna och externa utvecklingsresurser. Du kommer aktivt att delta i flera delar av utvecklingsprocessen, från krav till utveckling/implementation.

DIN BAKGRUND:

Vi söker en dynamisk person som har förmåga att överblicka och vidareutveckla våra system i syfte att leverera hög funktionalitet och tillgänglighet för våra användare och kunder.

Erfarenhet av ERP-system och förståelse för processerna i ett tillverkande företag som en del av en internationell koncern är meriterande.  

Vi utvecklar system för flera plattformar där IBM i är den primära plattformen. RPG och CL-programmering är därför ett starkt önskemål. Utveckling sker även inom Microsoft .Net varför även detta är meriterande.

Vi söker dig som har en analytisk förmåga, kan utarbeta fungerande lösningar och tycker det är roligt att lösa problem, stora som små, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 6 juni. Ansökan sker via vår webbsida under "lediga tjänster". Ansök via röd knapp nedan. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

FAKTA OM NIBE  

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Peter Magnusson

Ansvarig för IS-avdelningen

0433-27 30 00

peter.magnusson@nibe.se

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

Dela detta jobb

logga
VERKSAMHETSINRIKTAD PROGRAMMERARE TILL IS-AVDELNINGEN

NIBE AB