itjobb.se

logo

Verksamhetskonsult som vill göra världen bättre genom innovation

Företag Innofactor AB
Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Verksamhetskonsult som vill göra världen bättre genom innovation

Vill du arbeta med erfarna konsulter på ett företag med 100 % fokus på Microsofts ekosystem? Brinner du för att skapa band med nya människor, har lätt för att kommunicera och vill bidra till att göra världen bättre genom innovation? Då är jobbet som verksamhetskonsult hos oss någonting för dig!

Innofactor som företag
Innofactor drivs av att modernisera och digitalisera våra kunders organisationer. Vårt ramverk för den moderna digitala organisationen har lösningar för hur våra kunder når sina kunder digitalt, hur den nya moderna affären drivs, hur en modern arbetsplats realiseras, hur tjänster säkert flyttas upp i molnet och hur företaget kan dra nytta av ett datadrivet tillvägagångssätt. Vi fokuserar uteslutande på Microsofts ekosystem och våra nordiska experter arbetar i framkant av digital transformation med innovation och implementation av både små och storskaliga lösningar. Vi drivs av att lösa utmaningar och tänja våra gränser, varje dag. På Innofactor kan du utvecklas genom intressanta projekt och genom vårt nordiska nätverk där vi delar passionen för att skapa innovativa lösningar för våra kunder.

Om rollen
Som verksamhetskonsult har du en central roll i vår organisation. Du kommer att tillhöra affärsområdet Business Solution där vi jobbar med den senaste tekniken. Du kommer vara en naturlig del av presales arbetet och hålla i workshops och demo. Du kommer vara delaktig i kravspecificering där du analyserar kundens behov samt processer och tillsammans med kollegor ta fram innovativa lösningsförslag till kunden. I implementeringsfasen står du för konfigurering low code utveckling.

Du kommer att arbeta i ett härligt team bestående av projektledare, arkitekter, utvecklare och säljare med olika bakgrund och kompetens. Du har ett tydligt kundfokus och förmågan att bygga långsiktiga relationer med kund. Du har ett genuint intresse för kundens verksamhet och brinner för att skapa innovativa och hållbara lösningar. Du besitter kompetens inom Microsoft Dynamics 365, det är ett plus om du har fördjupat dig inom Field Service, Customer Service och Power Plattform. 

Du ansvarar bland annat för att:

 • Digitalisera våra kunders arbetsprocesser

 • Hålla workshops och demo för kunder

 • Analysera kundens nuvarande verksamhetsprocesser och behov för att hjälpa våra kunder att hitta rätt lösning

 • Ta fram lösningsförslag/design tillsammans med arkitekt

 • Konfigurering och anpassning av lösning utifrån kundens specifika krav

 • Agera rådgivande till verksamheten i samband med förändringsprojekt

 • Vara delaktig i vidareutveckling och innovation av våra erbjudanden

Om dig
Du är en person som känner dig bekväm i att beskriva dig själv som positiv, engagerad och driven. Du trivs att arbeta i team och med varierande uppgifter. Du har ett brinnande intresse för IT som verktyg, för verksamhetsförbättringar och den kundnytta du kan generera. Du har koll på den senaste tekniken och trender och håller dig uppdaterad med vad som händer inom ditt specialistområde. Du är ödmjuk och ser vikten i att dela med dig av din kompetens och erfarenhet. Du gillar att jobba verksamhetsnära och drivs av förändringsarbete och kundnytta.

Med dig och ditt engagemang levererar vi nya värdeskapande resultat till våra kunder, varje dag! Ett pragmatiskt och kreativt tillvägagångssätt tillsammans med att vara engagerad och lyhörd är nyckelfaktorer för att lyckas som konsult hos oss. 

Erfarenhet och kompetens

 • Erfarenhet av att arbeta som verksamhetskonsult

 • Praktisk erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 eller liknande system

 • Plus om du har fördjupade kunskaper inom Dynamics Field Service och Customer Service

 • Teknisk utbildning (Systemvetare, Data, Ekonom & IT eller motsvarande)

Meriterande

 • Arbetat med IT-relaterade innovationsprojekt

 • Vana att leda workshops och demo

 • Engagerad i Microsoft Dynamics communities

 • Förändringsledning

Vi erbjuder  
Innofactor har det bredaste erbjudandet i Microsofts ekosystem med expertkunskap hos 500 anställda i Norden. I Sverige är vi 100 erfarna och engagerade kollegor som arbetar med intressanta och utmanande projekt inom Microsoft Dynamics 365, Office 365, Microsoft Power Platform, Microsoft Data & Analytics platform och Azure. Vi är en Microsoft Gold Partner i 15 kategorier och har fått utmärkelsen Microsoft Dynamics Partner, vilket vi är väldigt stolta över.

Vi jobbar tillsammans, hjälper och utmanar varandra och har roligt på vägen. Tillsammans bildar vi ett starkt team för att möta marknadens krav på innovativa och avancerade verksamhetslösningar. Vårt huvudsakliga uppdrag är att ge både organisationer och individer chansen att göra en skillnad i den digitala världen. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter/företag stor skillnad ute hos våra kunder. Arbetsmiljön är kreativ och dynamisk och det är viktigt att du som anställd får en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi har våra lokaler på Drottninggatan mitt i centrala Stockholm.

Placeringsort: Stockholm eller Göteborg. Övriga orter kan diskuteras.
Omfattning: Tillsvidare, heltid

 

Dela detta jobb

logo
Verksamhetskonsult som vill göra världen bättre genom innovation

Innofactor AB