itjobb.se

Verksamhetskonsult teknisk förvaltning till Momentum Software

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-06-18

Ansök nu

Verksamhetskonsult teknisk förvaltning till Momentum Software

Många fastighetsbolag lever med fastighetssystem som är tröga och omoderna, det vill Momentum förändra. I takt med att fler företag använder sig av deras innovativa system så behöver Momentum expandera och de söker därför fler talanger som vill vara med på resan! Om du vill ha ett omväxlande, utåtriktat och självständigt arbete där du får jobba tillsammans med roliga, engagerade och kompetenta kollegor så är det här en chans för dig!

Om tjänsten

Momentum PM är en helt ny typ av fastighetssystem där mobilitet, användarvänlighet och beslutsstöd står i centrum. Att alltid satsa på den absolut senaste tekniken ligger i Momentums DNA. Det gör att deras kunder slipper föråldrade lösningar som kräver egen IT-kompetens och servermiljöer. I deras molntjänst ingår det mesta och allt deras kunder behöver är en webbläsare.

Allt fler företag inom fastighetsbranschen använder Momentums innovativa och nytänkande system för fastighetsförvaltning, uthyrning och BI. Nu söker Momentum en Verksamhetskonsult med inriktning teknisk förvaltning med placering i Stockholm eller Malmö. Momentum är en modern arbetsgivare som erbjuder sina anställda stor personlig utveckling och mycket frihet under ansvar, samtidigt som du har ett tight team bakom dig i allt du gör.

Arbetsuppgifter

Som Verksamhetskonsult inom teknisk förvaltning kommer du att arbeta nära Momentums kunder i olika typer av uppdrag och projekt.

Du kommer t.ex att:

  • Vara specialiserad på processer för förvaltning samt underhåll av byggnader och hyresobjekt och de funktioner som finns för detta i Momentums system
  • Hjälpa deras kunder med funktioner i systemet som hanterar exempelvis felanmälan, besiktning, rondering och periodiserat underhåll.

Andra återkommande arbetsuppgifter är workshops, konfiguration i systemen, utbildning och uppföljning hos kund.

Du kommer att ha en av Momentums viktigaste och bredaste roller och därmed ha stor utvecklingspotential. Tjänsten passar dig som är i början av din karriär, som kanske hunnit få några års arbetslivserfarenhet och som brinner för att arbeta med kunder i ett utåtriktat och socialt arbete.

Vi söker dig som

  • Har eftergymnasial utbildning med relevant inriktning, t ex inom fastighetsförvaltning, IT eller ekonomi
  • Är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift

Som person är du driven och social med en hög kommunikativ förmåga. Du är van att arbeta självständigt, kan planera din tid och finner en hög ansvarskänsla i det du gör. Du trivs i situationer där du inför grupp ska presentera, utbilda eller informera.

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Stockholm eller Malmö

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Momentums önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Momentum Software här

Dela detta jobb

Verksamhetskonsult teknisk förvaltning till Momentum Software

Academic Work